Fiber altyapısı olmayan yere fiber gelir mi?

Nailed It

Kilopat
Katılım
19 Kasım 2016
Mesajlar
1.701
Çözümler
16
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Selamlar, bildiğim kadarıyla oturduğum bölgede fiber altyapısı yok, maksimum VDSL2+ destekliyor. Fiber altyapı başvurusunu nereye yapmam gerekiyor? Yalnızca benim başvurum ile ciddiye alınıp bir fiber altyapı çalışması yapılır mı? Fiber hizmet veren sitelerden altyapı sorgulattığımda boş port yok uyarısı vererek altyapı sorgulamamı engelliyor, internet üzerinden de sorgulayamıyorum.
 
Bizde de sadece VDSL vardı. Dün Superonline fiber getirdi. Ankaradaysanız sırayla gelir.
İzmir'de yaşıyorum. Bu civarlara fiber altyapı geleceğini pek düşünmüyorum çünkü biraz pislik mahallelerinden birisindeyim işin aslı. Buradaki insanlara 16MBPs interneti 300 liraya da satsan eyvallah eder öper başlarına koyarlar.
 
Cok da gerek yok bence. Fiber kullanisiyim ama degerler VDSL cikiyor genelde. Aham saham bir yani anlayacaginiz. Isik hiziymis fiber, pehhh.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Turizm başkenti olan Antalya'nın en elit mahallelerinden birindeyim ona rağmen 7-8 yıldır fiber bekliyorum. VDSL bile 7-8 ay önce geldi. Çok umutlanmayın derim. Keza yaşadığımız ülke belli.
Hocam ben de Antalya'da fena olmayan bir lokasyondayım. Fiber hattı binanın önüne kadar çekildi ama çok sevgili apartman sakinleri binalarına ücretsiz fiber bağlanmasına izin vermiyor. Maalesef Türkiye gerçekleri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı