TurkNet'in modemi alınır mı?

GadRego

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
128
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi forumlar hocalarım,

Son günlerde Wi-Fi internetim berbat çekiyor.

Kablolu kullanırken sorun yok ancak Wi-Fi'ya bağlanınca internet çok kötü.

Bende sorunun modemle ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü modem bayağı bir eski modem " VMG3312-B10b "

TurkNet'in kendi sayfasında sattığı modemi almayı düşünüyorum " ZyXEL VMG3625-T50b "

Sizlere danışmak istedim 385TL'ye almak mantıklı mı veya önerdiğiniz bir model varsa yazarsanız sevinirim hocalarım.

Bütçem: 400TL.
 
Hocam benim arkadaşım normalde 30 download falan alırdı ve bundan şikayetçiydi. Turknet'in modemine geçti ve zaman zaman 70 download üstüne çıktığını upload'ının çok iyi olduğunu söylüyor. Tabii bende tam bilmiyorum nasıl dönüyor olay diye sadece bende olan bilgimi aktarmak istedim.
 
Siz kendiniz yaşadınız diye başkaları da yaşayacak diye bir şey yok. 2.5 yıldır TurkNet kullanıcısıyım gayet memnunum. Genelleme yapmamak lazım.

Evet haklısınız ama bu sorunu yaşayan cok oldugu için genelleme yaptım zaten çıkacağım bu firmadan NetSpeed'e geçeceğim enayi yerine koydular bildiğin.
 
Evet haklısınız ama bu sorunu yaşayan cok oldugu için genelleme yaptım zaten çıkacağım bu firmadan NetSpeed'e geçeceğim enayi yerine koydular bildiğin.
1631547794912.png

Burada bir süredir çalışma yapıyorlardı. Dün tekrar bir alt yapı sorgusu yapayım dedim. Karşımda bunu buldum. Zaten uzun bir süredir Türknet kullanıcısıyım, direk destek biletini yolladım gereken işlemlerin yapılması için hemen işleme alıp başladılar. Genel anlamda çok sorun yaşadım ama şu 1.5-2 senedir hiç bir sorun yaşamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı