Okullar ne zaman kapanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dalga geçen Technopat'ın her konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar buraya basıp, girip okuyun. Aşının daha lisansı bile yok, ben çip var demedim. Size miyokardit gibi hastalıkları yaydığını, F'da raporunda belirtildiğini söyledim. Fda'nın açılımı food and drug administration'dur.

Akıllı ol azıcık o kadar adam ölünce bizim billy kime Windows 11 satacak?
 
Maske desen yok önlem desen o da yok. En fazla 1 ay kaldı. Kapatmak zorunda kalacaklar.
 
Aşının destekçileri, dünya nüfusunun azalmasını isteyen Bill Gates ve trilyonerler olunca oldukça mümkün kardeşim. Birçok insan kalp krizi geçirmeye başladı şu günlerde. Hepsi de aşı olduktan sonra. Bizim ülkemiz Çin'den belki daha iyi tarım olarak ama başımızdakiler yeterince destek vermeyince böyle oluyor. Çin normalde çok zengin bir ülke değil. Nüfusuna bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. Bizim ekonomimiz falan çökmez kardeş. İnsanlar harıl harıl hiç uğruna 7/24 çalışıyor. Toparlanmak 50 sene değil 1 ayı almaz merak etme.
Dünya nufusundan 100'lerce kat fazla aşı üretimi mümkün değil. İsterse bu gezegendeki tüm fabrikalar aşı üretsin böyle bir şey olamaz.

Ülkeyi kötülemek için söylemiyorum ancak durumumuz iyi değil. Çin yeni Dünya'nın 1 numaralı ekonomisi. Çin gibi toparlanıp yükselmemiz de imkansız. Ekonomimiz çökmez demişsiniz ama bi' Dolar, Euro kurlarına bakın. İnsanımız hiç uğruna 7/24 çalışıyor ancak bir başarı elde edemiyor. Avrupa ve gelişmiş Dünya ülkelerine göre ekonomimiz zayıf.
 
Kapanması gerektiğini düşünüyorum, okulumuzda vakalar çıktı.
 
FDA'ya gir bak kardeşim kendileri yazmış raporlarında yan etki olarak. Özellikle 10'lu yaşlardaki çocuklarda fazla görülüyormuş. Türk hekimlerine kusura bakmasınlar güvenmiyorum. Aşı gelmeden önce vatandaşlarımızı denek yapmayız diyen insanlar şimdi tam tersi konuşuyor. Aşının tam koruma sağlamadığını herkes çok iyi biliyor.
Kendi ülkenin hekimi neden senin kötülüğünü istesin?
 
Fda'ya gir bak kardeşim kendileri yazmış raporlarında yan etki olarak. Özellikle 10'lu yaşlardaki çocuklarda fazla görülüyormuş. Türk hekimlerine kusura bakmasınlar güvenmiyorum. Aşı gelmeden önce vatandaşlarımızı denek yapmayız diyen insanlar şimdi tam tersi konuşuyor. Aşının tam koruma sağlamadığını herkes çok iyi biliyor.

Aşının bu kadar acil ihtiyaç olunduğu için her şeyi yazıyorlar ki mesuliyet kabul etmemek için. Normalde bu aşıların hala test aşamasında olması gerek. Gördünmü büyük resimi.
 
Kapanması gerektiğini düşünüyorum, okulumuzda vakalar çıktı.
Her sınıf en az bir kez karantinaya alınır bu sene fakat tamamen kapatma olacağını sanmıyorum. Eğitim öğretimde gerçekten aksama oldu şu son bir buçuk senede. Aşılar yaygınlaştı üstelik.
 
Aşının tam koruma sağlamadığını herkes çok iyi biliyor.
Aşıyı üretenlerin de böyle bir iddiası yok zaten. Yüzde olarak belirtiliyor koruma oranları. Bu konuda çalışan binlerce bilim adamı yanılıyor da aşının bir işe yaramadığı kanısına nasıl vardınız?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı