Fiat Egea nasıldır?

0 km de diye can güvenliğimi tehlikeye atacağıma hem konforlu hem sağlam hem de sorunsuz motora sahip (6 yıl 2011 cerato kullandık 0 sorun, 2 yıldır 2014 sportage kullanıyoruz 0 sorun) 75-90k km de 2. el alırım. Hem de suv olur.

İkinci ele bakarsak o fiyata corolla alırım hem sağlam hem sorunsuz ve Kia'dan daha iyi bir marka sıfır olarak alabileceğiniz o fiyata çok fazla bir araç yok.
 
İkinci ele bakarsak o fiyata corolla alırım hem sağlam hem sorunsuz ve Kia'dan daha iyi bir marka sıfır olarak alabileceğiniz o fiyata çok fazla bir araç yok.

Kia artık eskisi gibi değil. 2010 sonrası modolleri çok başarılı. Sürekli sınıfının en başarılı otomobili ve en az sorun çıkaranlar listesine girebilen modoller üretmekte.
 
@SEMIKAANCAKIR Maalesef herkesin 2. elde güvenebileceği bir eksperi yok, kanunlar da burada 2. elde araba alanları mağdur etmeye çok müsait. Bu yüzden 2. elde araba almayı tercih etmiyor bazı kişiler benim gibi. Mesela yaklaşık 2 yıl önce araba alırken gözüm 2. elde 2011-2012 kasa Mercedes CLS'lere çok gitti çünkü yıllardır sahip olmak istediğim arabaydı. Şu ana kadar hiç 2. el araba alma deneyimim olmadı, güvenebileceğim eksper yok ve mağduriyet durumunda güvenebileceğim hukuk sistemi yokken cesaret edemeyip sıfır Tiguan almıştım mesela.

Haklısınız.
Yakınımızda tarcanlar olduğu için biz biraz rahatız :) .
 
Hocam sizin bu arabaya toz kondurmama gibi bir özelliğiniz var galiba. Ben kimsenin bütçesine laf etmedim. Sizde benim yorumlarıma karşı gelmeyin.
İyide ben bir arabaya teneke denmesi saçma geliyor onu demeye çalıştım.
Marka kötülemek ve marka fanboyluğu yapmak ayrı bir saçmalık.
 
Ama Toyota'dan iyi bir marka değil ikinci el alınırsa çok çeşit var. Alan kişi 0 almak istemiş olabilir.

Modol bazında bakmak daha mantıklı. Bazı modoller Toyota da bazı modoller Kia da daha başırılıdır.

Alan kişi 0 almak istemiş olabilir.

O açıdan bakıldığında 180k ya en iyi 0 araç egea zaten.
Bir de taliant diye bir araç çıkarmış renoult 1990 kasamı alıyoruz 2021 mi belli değil. Onla karşılaştırınca egea maybach gibi oluyor.
 

Geri
Yukarı