Türk Telekom altyapısı üzerinden en düşük ping veren ISS

Hkyinn

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2015
Mesajlar
217
Çözümler
1
2 yıl önce Türk Telekom VDSL kullanıyordum. LoL 12-14, EUW 54-55 ping sabit alıyordum. Fiyatlar iyice artmaya başladığı için ISS değiştirdim. Şu anda yine Türk Telekom altyapısından NetSpeed kullanıyorum. LoL TR sunucusunda 24-26-28, EUW sunucusunda 54-61-68-72 ping alıyorum. Sunucuları Avrupa'da olan oyunlarda ping çok dengesiz. Bazılarında öncekiyle aynı ping değerini alırken bazıları pingden oynanmıyor. Her gün Google konumumu farklı bir şehir gösteriyor sanırım bununla alakalı her oyun farklı bir ping değeri almam. 24-54 iyi ping değerleri ama 28-72 olduğunda bildiğimiz geç hareket ediyor karakter. Aşağıda saydığım ISS'lerden birine geçsem yine TR 12 EUW 54 ping değerini alabilir miyim?
Turk.net - Millenicom - Gıbır.net - Comnet(Bu firma ping değerleri ile övünüyor.) Bunların haricinde bir de Superonline var ama Superonline taahhüt istediği için geçiş süreci de sıkıntılı. Üstüne bir de pingim düşmez ise bir yıl boyunca boşuna fazla para ödemiş olacağım bunu da yapmak istemiyorum. Konumum Bursa. Bursa'da yaşayıp bu ISS'lerden herhangi birini kullanan var ise ping değerlerini paylaşabilirse çok memnun olurum.

12132387987.png


Bu da şu anki internetim.
 
Son düzenleme:
Ben Türk T*lekom VAE altyapısı ile sırasıyla TT, Millenicom ve Türknet kullandım. CS:GO doğu Avrupa matchmaking sunucularında en iyi pingi bariz şekilde Türknet'te gördüm. Millenicom ise -yüksek ping ve jitter sebebiyle- oynanmaz hale getirdi. Şehirden şehire değişebilecek olsa da benim aksime Bursa gibi büyük bir şehirde yaşıyorsunuz. PoP konusunda Türknet'in sizi üzmeyeceğini ve bağlantıyı fazla dolandırmadan sunuculara bağlayacağını düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı