TurkNet sürekli kopuyor

Ping sorunum hiç yok. Başka sağlayıcıya geçseniz de aynı altyapı olacak diyen arkadaşlara cahillikten kurtulmalarını diliyorum. Superonline fiber altyapınız varsa Millenicom üzerinden çok daha uygun fiyatlara kullanabiliyorsunuz. Tamamen aynı altyapı. Zaten kuruluma Superonline ekibi gelip Wi-Fi 6 modemi ücretsiz bağlıyor. Eğer geçiş yaparsanız Millenicom size geri dönüş yaptığında bu kodu iletirseniz 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz: 43F5C832. Tercih yine de sizin fakat Superonline fiber altyapısı neredeyse en sorunsuz gerçek fiber altyapısıdır. TTNET gibi binaya kadar fiber eve CAT6 kablo benzeri değildir. Böyle bir seçeneğiniz varsa bir düşünün.

Türk Telekom'un fiber altyapısı var bu arada.
Sağlayıcıdan sorun olacağını sanmıyorum ben açıkçası, başka bir sağlayıcıya geçseniz de büyük ihtimal aynı altyapı üzerinden olacak. Numaralarını arayarak geç olmadan arıza kaydı oluşturun bence.

Oluşturdum 1 saat önce akşama cevap gelir herhalde.
 
Ben arkadaşın sorunuyla alakalı hiç bir şeyden bahsetmedim. Sadece hangisini önerirsiniz sorusunu cevapladım. Ülkedeki herkes aynı altyapıyı mı kullanıyor? Turknet'in de Ttnet'in de Superonline'ın da kendi altyapıları var. Siz ise aynı olacak diye söylemde bulunuyorsunuz bilginiz olmadan. Ben seçenek sundum. Karar o arkadaşa kalmış.
"Büyük ihtimalle" kısmını nasıl yorumladığına bağlı.
 
7-8 senedir TurkNet kullanıcısıyım. Farklı şehirlerde, adreslerde denedim. Superonline, TTNET, D-Smart hepsini denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim. En sorunsuzu TurkNet geçtiğimiz günlerde bende de kesinti oldu ama 1 ay içerisnde 5 dakika sürdü sadece böyle bakınca kurumsal server sağlıyıcıları gibi performans almış oluyorum. Fan boy değilim ama Türkiye'de daha iyi bir ısp görmüyorum.
 
Evet. Bizim yukarı sitede eve kadar Ttnet fiber var. Orada Turknet fiber 100 Mbps paket sunuluyor. Fakat bizim sitede Ttnet binaya kadar çekmiş fiberi sağolsun. Bu yüzden ben Turknet fiber bağlatamadım. Sizin de Ttnet fiberiniz eve kadarsa Turknet sitesinden sorgulayın fiber kullanabiliyor olmanız lazım. Bu arada yukarıda yok demedim cevabını diğer arkadaş sanarak verdim yanlış oldu kusura bakmayın.
 
Fiber altyapınız varsa Millenicom önerebilirim. Ben Superonline kullanıyorken yüksek fiyattan dolayı geçtim ve bir sorun yaşamadım. Vdsl ve Ttnet tarafı nasıldır bilmediğim için bir şey diyemem çünkü sonra problem yaşarsanız sebep olmak istemem.

Millenicom sorun yaşatıyor mu? Ben de geçmek istiyorum da emin olamadım.
 
Evet. Bizim yukarı sitede eve kadar TTNET fiber var. Orada TurkNet fiber 100 Mbps paket sunuluyor. Fakat bizim sitede TTNET binaya kadar çekmiş fiberi sağ olsun. Bu yüzden ben TurkNet fiber bağlatamadım. Sizin de TTNET fiberiniz eve kadarsa TurkNet sitesinden sorgulayın fiber kullanabiliyor olmanız lazım. Bu arada yukarıda yok demedim cevabını diğer arkadaş sanarak verdim yanlış oldu kusura bakmayın.

TTNET fiber kullanabilsem bile fiyatı 160 TL idi TTNET'te 100 TL vererek alabildiğim internet 16Mbps altyapım fiber iken kendimi 16 ile sınırlandırmak çok anlamsız geliyor benim fiber kablo eve kadar geldi zaten GPON cihazına bağlı klimanın üstünden kablo çektiler.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı