Arkadaş sayısalcı değil ise Fen lisesi mantıksız olur.Anadolu mu meslek mi değil. Fen lisesi.
Şu an 7. sınıf öğrencisiyim. (1 sene fazladan anaokulu zararları) ne zaman başlamalıyım? Sadece matematikten anlamıyorum, kafam basmıyor. Hangi dersten sorular var? Nasıl çalışmalıyım? Minimum kaç saat? Anadolu mu meslek mi? (hedefim yazılım mühendisliği)
Ben Yaz Tatilinde başladım (7-8 arasındaki yaz tatili) LGS'nın olduğu haftaki çarşamba günü çalışmayı bıraktım Tekirdağ Fen Lisesi'ni kazandım. Bence yavaş yavaş günlük düzenli bir şekilde paragraf sorusu çözmeye başla ve yeni nesil soru çöz (özellikle matematikten).Şuan 7. sınıf öğrencisiyim. (1 sene fazladan anaokulu zararları) Ne zaman başlamalıyım? Sadece matematikten anlamıyorum, kafam basmıyor. Hangi dersten sorular var? Nasıl çalışmalıyım? Minimum kaç saat? Anadolu mu meslek mi? (Hedefim yazılım mühendisliği)
Bi' dakika TFL'den kastın Trabzon Fen Lisesi mi yoksa?Ben Yaz Tatilinde başladım (7-8 arasındaki yaz tatili) LGS'nın olduğu haftaki çarşamba günü çalışmayı bıraktım TFL'yi kazandım. Bence yavaş yavaş günlük düzenli bir şekilde paragraf sorusu çözmeye başla ve yeni nesil soru çöz (özellikle matematikten).
Şuan 8. sınıf konularına başlamak bence gerekli değil ama yaz tatilinde başlamak iyi olabilir.
Günlük verimli bir şekilde (yeni nesil sorular çözerek) 5 saat çalışmak yeter.
Lise olarak ya iyi bir Anadolu ya da Fen Lisesi çünkü yazılım mühendisliği için üniversitede sayısal gerekiyor. Meslek Lisesi düşünüyorsan LGS'ye çalışmanın bir anlamı yok.
Not: Çok sıkma kendini, ben her haftasonu(LGS haftasıda dahil) PC'de oyun oynayıp, hafta içleri Cherryson izleyip, oyun gündemini takip edip, calı derslerde Alt+Tab (anladın sen) yapa yapa bu liseyi kazandım. Kendini çok kasma, rahat ol. Boru bana girmedi inşallah sana da girmez![]()
Hayır Tekirdağ FenBi' dakika TFL'den kastın Trabzon Fen Lisesi mi yoksa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.