Google Drive ve OneDrive kullanılır mı?

whisper21

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
323
Arkadaşlar bunları kullanmak gerekli mi? Az önce açtım dosyaları yüklemeye başladı. İyi mi bu programlar?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence aşırı gerek yok, önemli dosyalarınızı Drive'a veya herhangi bir harici diske atabilirsiniz. Oyun falan zaten atmanızın mantığı yok.
 
Anladım. Ben açtım tüm dosyaları yüklüyor şu an Drive. 15 GB alanımız var yanılmıyorsam.
Bunun dışında başka senkronize açmaya gerek var mı?
 
Google Drive kullanıyorum. Önemli şeylerimi atıyorum arada. Steam Cloud desteklemeyen (GTA San Anderas gibi) oyunların savelerini, Minecraft dünyalarımı ve Duvar kağıdı arşivim gibi bir çok şeyi yedekledim. Mantığını çözebilsem OneDrive'ı da kullanırdım ama anlayamadım bir türlü onu. Size de Google Drive öneririm.
 
Google Drive kullanıyorum. Önemli şeylerimi atıyorum arada. Steam Cloud desteklemeyen (GTA san anderas gibi) oyunların Save'lerini, Minecraft dünyalarımı ve duvar kağıdı arşivim gibi birçok şeyi yedekledim. Mantığını çözebilsem OneDrive'ı da kullanırdım ama anlayamadım bir türlü onu. Size de Google Drive öneririm.

Bende Google Drive'ı anlamıyorum. OneDrive daha kolay bildiğim kadarıyla. Dosyaları seçip klasöre kopyalıyorsun bu kadar.
 
Windows 10'daki mantığını çözemedim hiç. Bilgisayardaki şeyleri otomatik yedeklemesini değil, Belirli bir klasörü olsun onun içine atarsam yedeklesin istiyorum. Bu şekilde kullanabilir miyim? Biliyorsanız yardım edersen sevinirim.
 
Windows 10'daki mantığını çözemedim hiç. Bilgisayardaki şeyleri otomatik yedeklemesini değil, belirli bir klasörü olsun onun içine atarsam yedeklesin istiyorum. Bu şekilde kullanabilir miyim? Biliyorsanız yardım edersen sevinirim.

OneDrive klasörü var onun içine atıyorsun klasör seçme diye bir şey var ama onu bende bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı