Pttcell vs Türk Telekom

  • Konuyu başlatan YEV0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3B

YEV0

Decapat
Katılım
24 Nisan 2021
Mesajlar
60
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. TT'de taahhütüm bitti ama bana önerdikleri fiyatlar çok yüksek. Pttcell'in faturalı fiyatları çok iyi, sizce Pttcell'e geçiş yapmalı mıyım? Evimde TT gayet güzel çekiyor, hız konusunda düşüşler yaşar mıyım? Bant genişliğini falan düşürürler mi? Yoksa TT'de ne hız alırsam Pttcell'de de aynı hızı mı alırım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BİMCELL kullan oda TT altyapısı kullanıyor, en azından bakiye atmak daha kolay olur. Bu arada BİMCELL'de de güzel tarifeler var bakmanı tavsiye ederim.
 
Türk Telekom. PTTCell, BIMCell gibi operatörlere bulaşmanızı tavsiye etmem. Müşteri hizmetleri leş. Stabil bir hizmet almak zor.
 
Evimde TT gayet güzel çekiyor, hız konusunda düşüşler yaşar mıyım? Bant genişliğini falan düşürürler mi? Yoksa TT'de ne hız alırsam Pttcell'de de aynı hızı mı alırım?

Yoğunluk olursa santrallerde öncelik Türk Telekom kullanıcılarına veriliyor ancak yoğunluklar hem ayda bir falan oluyor hem de interneti kullanabiliyorsunuz ancak Türk Telekom müşterileri kadar değil büyük bir sorun varsa Türk Telekom müşterilerinin de interneti kesiliyor ancak bu durum çok nadir yaşanan bir şey yani merak etmeyin aynı interneti kullanıyorsunuz sadece daha ucuza.

Türk Telekom. Pttcell, BİMCELL gibi operatörlere bulaşmanızı tavsiye etmem. Müşteri hizmetleri leş. Stabil bir hizmet almak zor.

Evet, biraz öyle sorun yaşayabiliyorsunuz.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı