Hangi okula gitmeliyim?

BlackBurn81

Kilopat
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
643
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben bilgisayar programcılığından çok donanımlarıyla ilgileniyorum. Zaten matematiğim çok kötü programcılığı yapamam. Donanım için hangi okullara gitmem gerekiyor?
 
Emin olmamakla birlikte belki olabilir de. Genelde donanımın kurslarını veriyorlar ama ondada pek ayrıntıya inmiyorlar. Bölgeden bölgeye değişir aslında. Ben programcılık okuyorum benimde pek iyi sayılmaz matematik. Üzerine azcık düşersen rahat yaparsın matematiği.
 
Kardeş ben azda olsa matematikten anlamıyorum hayatta yapamam programcılığı. :D Hayatımda 1 kere matematiğim 5 geldi oda 1. sınıfta. :D

- - - Güncellendi - - -

Ama bilgisayar bölümüne de gitmek istiyorum.Arada kaldım :(
 
Matemağin temelini anladım sonrası yok zaten. Sınavlarım 13-15-17 ve en yüksek 20 mi neydi. Bütünlemeden 2 hafta önce çalışmaya başladım 56 aldım. O kadar zor değilmiş aslında. Daha çok çalışsam 70 alırdım. Ama 70'den sonrası "cık".
 
Elektrik-Elektronik Muh. bolumune girersen istedigin donanim uzerine uzmanlasabilirsin ilerde.Ama orada da matematigin aga babasi var; 3 katli integraller,diferansiyel denklemler,turev.. Matematik yoksa, o zaman bir teknik serviste ise baslamani salik veririm.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı