Windows 11 Bluetooth kulaklık bağlanıyor ama ses gelmiyor

  • Konuyu başlatan Zebiux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 22B
Kulaklığınızın bluetooth bağlantısı gerçekleşmişse, sorun ses ayarlarındadır. Ses düzeyi karıştırıcı ayarları üzerinden çıkış cihazı olarak kulaklığınızı seçmelisiniz.
 
Kulaklığınızın Bluetooth bağlantısı gerçekleşmişse, sorun ses ayarlarındadır. Ses düzeyi karıştırıcı ayarları üzerinden çıkış cihazı olarak kulaklığınızı seçmelisiniz.

Çok kurcaladım ama bir çözüm bulamadım. Hatta bir video açtığımda, Windows ayarlarında kulaklıktan ses geliyormuş gibi anlık ses düzeylerini de gösteriyordu.
 
Bu soruna hiçbir çözüm yok gibi duruyor işin kötüsü sorun USB to blueetothdamı yoksa kulaklıktamı onu da anlayamıyorum ne yapmam gerekiyor dolar artışı fiyatlara yansımadan bir çözüm bulsam harika olacak.
 
Bende de Haylou-GT1 Pro var. Yani aynı sorun bende de var. Bluetooth sürücülerini kaldıran bazı tanıdıklarımda işe yaradığını gördüm. Ancak benim bilgisayarımda sürücüleri kaldırmama rağmen hala eski sürücüyü buluyor ve kuramıyor. Başka hangi yollarla kaldırılabileceğini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
 
Yok malesef bulamadım .Windows bir güncellemeyle çözüm üretsin diye bekliyoruz ama sorundan haberdarlar mı acaba o bile belli değil.
Eğer Windows 11'i kurduktan sonra 10 gün geçmediyse bence ''Kurtarma'' bölümünden Windows 10'a geri dönün. Şayet ben bunu birkaç ay içinde düzelteceklerini sanmıyorum.
 
Merhaba. Hem Qcy t5 ,QCY T7'de bu sorunu yaşıyorum. Ne denesem olmadı. Aygıt Yöneticisinde görüyor ama seçemiyorum. Huawei laptopla ilgili Bluetooth sorunu olabilir mi? Çözümünü bulunca mutlaka yazabilir misiniz?ığınız marka ve modeli nedir? QCY-T5 te aynı problemi yaşıyorum ne yaptıysam çözemedim.
 
Anker q10 kulaklığımda ben de aynı sorunu yaşıyorum Win11'de. Bluetooth sürücülerini kaldırdım kurdum düzelmedi. Kulaklık bağlı ama ses kaynaklarında bağlı değil gözüküyor.

Adsız.jpg
 

Geri
Yukarı