GTA Trilogy neden bu kadar kötü?

Unreal eklemiş gibiler derken? Mod yapmışlar mod. Grafikleri güncellemişler hepsi o. Daha iyisini yapan modlar var. :D :D
Hocam unreal engini gerçek anlamda söylemedim sanki o motorla grafikleri yükseltip bırakmışlar gibi. Gerçekten bir şey diyemiyorum yazık.
 
Keşke fiziğe/mekaniğe de el atsalarmış. Karakterlerin öldüğü zaman güneşlendiğini görmek hiç hoş olmuyor.
1636574261668.png
 
Umarım GTA 6 yerine yapılmamıştır.
Hocam GTA 6 değil de bence bu remasterıdı modcuları susturmak için yaptılar. Rockstarın modcularla olan savaşını biliyorsunuz. Veya direk kolay yoldan para kazanma yöntemi de diyebiliriz. Almayın aldırmayın. Belki Rockstar ders alıp böyle aptal işler yapmaz bir daha.
 
Arkadaşlar GTA Trilogy oynanış fragmanları sızdı biliyorsunuzdur. Oyunun çıkmasına da saatler var. Ama ben halen bu kadar kötü olmasına inanamıyorum. Gerçekten Rockstar'dan beklemezdim böyle kalitesiz bir Remastered. Adamlar bildiğiniz aynı oyuna Unreal Engine eklemiş gibiler. Tek yaptıkları bu.

Karakterlerin animasyonları hala aynı ve bu çok çirkin duruyor artık. Arabayla birini ezdiğinizde yere ışınlanıyor. O kötü gözüken hastanedeki can simgeleri hala duruyor. Karakterlerin NPC'lerin yürüyüşleri koşuşları aynı. O iğrenç dövüş sistemi hala duruyor. Karakterlerin arabaya binip inme animasyonları aynı. Nişan kısmına deyinmeyeceğim bile. Napıyorsun Rockstar? Gerçekten bu oyunu böyle çıkarırken ne düşündüler anlamıyorum?

Bildiğiniz aynı oyunu animasyonlarına bile dokunmadan Unreal Engine ekleyip sunmuşlar. Tamam remake değil bu ama bu kadar da baştan savma olmaz. Yapma Rockstar incitme bizi. İlk defa Rockstar'dan baştan savma bir iş gördüm. Tamam eski özellikleri kaldırmayacağız dediniz de bu kadar olmaz. Mesela Tommy'nin yüzememesini ellemezsin veya başka bir özelliği ellemezsin eskiye bağlı kaldık dersin ama bu kadar da olmaz.

Bir de utanmadan 500₺ ücret belirliyorlar. Halbuki olması gereken atıyorum trilogy olmayan GTA 20₺ trilogy 40-50₺ olsun. Hala karakterler saçma bir şekilde yola atlıyorlar araçlarda gereksiz süratle gidiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı