TürkNet Nasıldır?

qnpases

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
196
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni internet sağlayıcısı arıyordum ve TürkNet'in altyapı sorgulamasını gördüm. Aşağıya SS'ini koyduğum gibi 1000 Mbps'e kadar upload vereceklerini söylediler. Sizce TürkNet nasıldır ve geçilmeli midir?
 

Dosya Ekleri

  • resim_2021-11-15_032426.png
    resim_2021-11-15_032426.png
    46 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni internet sağlayıcısı arıyordum ve TurkNet'in altyapı sorgulamasını gördüm. Aşağıya SS'ini koyduğum gibi 1000 Mbps'e kadar upload vereceklerini söylediler. Sizce TurkNet nasıldır ve geçilmeli midir?

TurkNet konuma göre değişir bence iyi bir hizmet kalitesi sunuyolar.
 
TürkNet’in en güzel yanı taahhütsüz olması. Onun haricinde zaten alt yapının desteklediği hızı veriyorlar. Başka İSS’ler taahhütlü verdikleri fiyata TürkNet taahhütsüz veriyor daha ne olsun. Eğer TürkNet’in alt yapısının olduğu yerde ikame ediyorsanız belirttikleri über hızlara yine aynı fiyat politikasını uyguluyorlar.
 
TurkNet'e geçerken sorun yaşadım. Gerekli evraklar bir türlü ulaşmadı, abonelik başlatılamadı falan filan. 1 aya yakın bir süre beni uğraştırdı. Ama hiç internetsiz kalmadım sayılır. Tavsiyem, evrak; fotoğraf, ıslak imza, sesli onay, tarzı şeylerin peşinden çok koşun. Zira onlar gerektiği kadar koşmuyor bazen. Kayıt olduktan sonra ise her şey mükemmel. Ne bir kopma yaşadım, ne bir ping sorunu, ne de başka herhangi bir hız problemi. Türk Telekom'un 16 Mbps verdiği altyapıda 50 Mbps hıza kavuştum.
 

Geri
Yukarı