Telefon önerisi

Emirhh

Femtopat
Katılım
10 Kasım 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Telefon almayı düşünüyorum. Piyasada Galaxy A52 gördüm ve araştırdım iyi gibi geldi. günde maksimum 1 buçuk 2 saat oyun oynarım onun dışında günlük kullanım. Kamera falan çok önemli değil ama çok kötü de olmasın. Şimdi değil birkaç ay sonra alacağım da A52 uygun gibi geldi. Snapdragon 720G var. başka hangi telefonları önerirsiniz? Kac yıl götürür? 3 4 yıl istikrarlı götürse kafidir. Bir de kasa sorunu varmış diyorlar, kullanan varsa söyleyebilir mi kasanın plastik olması sorun yaratır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadiginiz oyunlar agir degilse, A52 gunluk kullanim icin birebir. 3 yil ana Android guncellemelerini, ek olarak 1 yil da guvenlik guncellemesi alacagini hesaba katarak 3-4 yil goturur diyorum. Kasa sorunu ise 2. partilerde duzeltilmis diyorlar, ben ilk ciktigi zaman almistim karsilasmadim.
 
Ben A52 yerine Mi 11 Lite ya da Redmi Note 10 Pro almanızı öneririm. A52 de yeterlidir ama illa Samsung'cuysanız. Onun dışında biraz daha bütçe artırıp A52'den çok çok daha üstün olan S20 FE de alabilirsiniz Snapdragonlu versiyonu olmak kaydıyla.
 
Note Fe ana kamerası ile benzer ana kameraya ait olduğunu düşünüyorum kamerası güzel ama elbette üst düzey değil. Geniş açı iş görürken, makro için aynı şeyleri diyemeyeceğim. Sosyal medya, film ve dizi, oyun gibi şeylerde takıldım bir sıkıntısını görmedim. 4500 mAh batarya günü çıkarıyor. Tavsiye ederim ancak 4200 bu telefon için biraz fazla mümkünse indirim ile 3800-4000 arasında bulmaya çalışın.
 
Ben A52 yerine mi 11 Lite'ya da Redmi Note 10 Pro almanızı öneririm. A52 de yeterlidir ama illa Samsung'cuysanız. Onun dışında biraz daha bütçe artırıp A52'den çok çok daha üstün olan S20 FE de alabilirsiniz Snapdragon'lu versiyonu olmak kaydıyla.

Hocam illa Samsung'cu değilim hatta gönlüm biraz Xiaomi'de. Ben de baktım Note 10 Pro da iyi gibi geldi. Bir miktar daha araştırırım. Bir de başka bir yerde bataryası 4500 gibi hissettirmiyor demislerdi o yüzden bir tık soğudum A52'den. Note 10 Pro'da da yazılım sorunları düzeltildi mi?
Son olarak da 6 GB RAM yeter mi, 8 mi alayim?

Redmi Note 11 serisini bekleyin derim illa Samsung olsun demeyenlerdenseniz.

Hocam Redmi Note 11 ne zaman çıkar ve ortalama fiyatı ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam illa samsungcu değilim hatta gönlüm biraz Xiaomi'de. Ben de baktım Note 10 Pro da iyi gibi geldi. Bir miktar daha araştırırım. Bir de başka bir yerde bataryası 4500 gibi hissettirmiyor demislerdi o yüzden bir tık soğudum A52'den. Note 10 Pro'da da yazılım sorunları düzeltildi mi?
Son olarak da 6 GB RAM yeter mi, 8 mi alayim?

Hocam Redmi Note 11 ne zaman çıkar ve ortalama fiyatı ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.

Burada Note 10 Pro iyi gibi geldi demiştim biraz daha araştırdım ve gördüm ki kronik sorunlar daha fazla, öte yandan Samsung da 1 yıldan sonra kasar demişlerdi iki telefonu da öven de gömen de çok kararsız kaldım doğrusu. İşlemcisi bir tık daha iyi Note 10 Pro'nun ama gözle görülür fark olmadığını söylüyorlar. Örneğim PUBG gibi bir oyun günde 2 saat falan oynasam yeter mi A52? Yoksa keşke Xiaomi alsaydım dedirtir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı