Battlefield 2042 indirimi!

@DateALivee dalga geçiyorsun herhalde. BF V daha doluydu çıktığında. 22 silah nedir arkadaş? Haritalar leş, gameplay kötü, optimizasyon zaten Allah'a emanet.
Asıl sen dalga geçiyor olmalısın 22 silah mı var oyunda ? portal için yapılan silahları neden saymıyorsun ? remake Battlefield 3 oynuyorsun daha ne olucak ? optimizasyonu iyi değil dedim zaten, haritalar çok büyük o yüzden boşluklar var.
Optimizasyon kötü, haritalar çok boş, iki saat koşturup çatışmaya varıyorsunuz, iki adam vurup ölüyorsunuz sonra yine iki saat aynı yere koşuyorsunuz, adam akıllı spawn sistemi ya da üzerinde doğabileceğiniz bir araç yok. Ancak takım arkadaşınızın üzerinde doğabilirsiniz, o da sürekli çatışmada olduğundan doğamıyorsunuz.

Kötü işte, iyi olsa niye oyuncu kitlesinin büyük çoğunluğu tak diye oyunu bıraksın? Sığ bir oyun 2042. Uzaktan bakınca dev bir okyanus gibi duruyor ama ayağınızı ıslatınca uçsuz bucaksız bir dere olduğunu anlıyorsunuz.

Daha hitreg sorunlarına ya da türlü türlü buglara girişmedim bile. Tüm bunların düzeltilmesi en iyi olasılıkla 5-6 ay alır fakat daha gerçekçi bir tahmin ile bu oyunun en az bir yıl daha geliştirilmeye ihtiyacı var.


BF1 mükemmel bir oyun, ne azı ne fazlası tam olması gerektiği yerde oyun içeriği olarak. Ah keşke o hilecilere bir el atsalar.
Bu söylediklerin zaten Tüm Battlefield oyunlarında olan şeyler ? Hangi Battlefield oyununda squadında biri savaşırken üzerine doğabiliyorsun ? üzerine doğabileceğin araç yok değil 64 kişilik takım var, araç sayısı yetmiyor fazla olursa oyunun dengesi bozulacağı için. Haritalarda boşluk var evet haklısın, oyunda hiç bug ile karşılaşmadım 30 saatim var şu ana kadar, BF1 güzel oyun ama basit bir oyun harita tasarımları vs. ortalama sistemde oynanması yüzünden seviliyor, benim için bf4 zirvedir.
 
Son düzenleme:
Hangi dağda kurt öldü bilmem ama. Origin Battlefield 2042 için indirim yaptı!
Battlefield 2042'nin bir fiyatına bakınıyordum bir de Origin'den bakayım dedim ve Standart pakette %33 (279TL) Gold %22(466TL) Ultimate %18(654TL) indirimle karşılaştım ve az önce de Standart pakedi satın aldım arkadaşlar. Almayı düşünenler indirimden faydalanabilirler.

Hala alınmaz o paraya.
 
Acele etmeyin bu oyun pass e dusecek. Kemik kitle sevmedi, bu neymis bakiyim diyen tayfa da pass ile 10 saat deneme oynayip kaciyor. Oyle yada boyle pasa pasa pass e ekleyecekler oyunu.
 
Ben hikaye seviyorum ve hikayesi kısa geldiği için almıyorum. BF serisi ücretsiz dağıtıldı ki öyle görünüyor ki çok uzun gözükmüyor BF42 de ücretsiz dağıtılır. Ücretsiz bir oyun için BF1 ve BF5 güzel oyunlardı. Ama online hiç girmedim, girmem.
 
Iyi ki bu basligi gorup EA app'e bakmisim, megerse benim EA Pro uyeligimde bedavaymis :)

1639562153757.png


1639562468700.png
 
Son düzenleme:
Daha 1 ay olmamış bir oyuna %35 indirime girdi ocak ayının sonuna kadar %60 yakın indirime girebilir ve o zaman geldiğinde ise oyun biraz daha fazla toparlamış olur ve daha ucuza alınabilir seviyeye gelir.
 

Geri
Yukarı