Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    1.166
Pahalı ve fiyatını hak etmediğini düşündüğüm oyunları genelde korsan yüklüyorum, eğer seversem ve indirimde de alabileceğim fiyatta olursa desteklemek için satın alıyorum ve tekrar oynuyorum. Sevmezsem de zaten 3-4 saat oynayıp siliyorum.

Korsan kullanılmasına da karşı değilim sayılır, sayılır çünkü mesela Witcher 3'ün korsan oynanması doğru değil. 15 TL'ye GOTY alınıyor, ama mesela 200-300 TL'lik oyunları korsan oynayanlara da bir şey diyemiyorum, ki ben de oynuyorum ve o yüzden indirimde alınabiliyorsa alınır diyorum.
Sizde olmayan oyun mu vardı hocam? O Steam hesabı...
 
Bi kere hiç param yoktu yaşım küçüktü. Tüm crackli oyunlar vardı aralarından 1 tanesi bile orijinal değildi bir gün GTA Kurtlar Vadisi gircektim ama bana ekran kartın yetmiyor dedi yeniden başlattım bilgisayarı. Ama ne göreyim! Oyun sistemi backdoor yapıp sistem dosyalarını silmiş bile. Korktum ve format attım o andan sonra bir daha crackli oyun indirmedim. Ama karşı değilim benim kuzenlerim abimlerim hatta yazılımdan anlayan yazılımcı bir abim var o bile kullanıyor karşı değilim. Arkadaşlar crack indirince ölmüyorsunuz, ama siz yinede indirmeyin dikkatli olmaya çalışın 😉.
 
Zar zor 40 FPS aldığım ve benden daha eski olan bir oyunu korsan indirmeyi tercih ediyorum, keşke durumlar farklı olsaydı da parasını verebilseydim.
 
Steam bazı oyunların orijinal halini kaldırıp remastered halini koyuyor(Crysis 1). Ve bilgisayar da onu kaldırmadığı için mecbur korsan alıyorum. Ama onun dışında %75 korsan kullanmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı