Dolar alanların bencil ve vatan haini ilan edilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

334155

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2020
Mesajlar
4.793
Makaleler
2
Çözümler
16
Yer
Sakarya
Birileri kendi cebini doldururken, ben neden kendi geleceğimi düşünmek adına dolar aldığım zaman vatan haini oluyorum? Sesinizi "dolarla mı maaş alıyorsunuz" gibi kahvehanelerden alıntı bilgiler ile ekonomiyi yöneten insanlara çıkarmak yerine, neden bize çıkartıyorsunuz? Döviz birimlerine yatırım yapmak benim en doğal hakkım.

İstediğimi alır, istediğimi satarım. Kimse buna karışamaz. Eğer yıllar önce 6-7 liradan dolar toplamasaydım, bugün aldığım birçok şeyi alamayacaktım. İyi ki yıllar önce dolar almışım diyorum.

Hala da dolar almaya devam ediyorum ve edeceğim.

Umarım en kısa zamanda dolar tekrar yükselir.
 
Son düzenleme:
Sadece parasının değerini korumak isteyen bir insandır. Vatan haini ya da bencil değildir.

Kur dalgalanmalarını kullanarak birkaç günde zenginliklerine zenginlik katanlara laf edilecekse edilmeli. Sıradan vatandaşın elinde 3 kuruş var zaten, onun da erimemesi için uğraşıyor, dolardan kazandığı 3 kuruşla zaten zengin olmayacak, parasınının değerini koruyacak sadece.

Umarım en kısa zamanda dolar tekrar yükselir.
Bu ülke açısından hoş bir istek değil yalnız. Kur dalgalanmaları sadece fakir halkın zararınadır çünkü hep zam gelir, indirim gelmez. Kurun ikide bir 18 olup 12'ye inmesi sağlıklı bir piyasa yaratmaz. Kur yüksek olsa dahi dalgalanmamalı, birkaç ay/yıl sabit kalmalı ki piyasaya giren yeni mallarda bir fiyat düşüşü görelim.

Bu da mevcut ekonomik sistemde sağlanamadığı için kurlar şu an tahterevallide sallanıyor.
 
Bizim halk açlıktan gebermedikçe akıllanmaz.

Halk ekmek sıralarını görüyorsunuz değil mi? 50 kuruş az ödemek için, bu soğukta 40-50 kişilik kuyruk oluşturuyorlar.

Üstelik bunu söyleyenler, zamanında kuyruk vardı diyen tayfa. Bu olay bizzat APK'nin kalesi olan bir ilçede geçiyor. Hiçbirine acımıyorum.
 
Hocam söylediğiniz gibi kimse size "sen dolar aldın Vatan hainisin" diye tabirde bulunamaz. Yatırım yapmak, paranızı artırmak güzeldir vatandaşsınız paranızı dolar veya diğer para birimine çevirebilirsiniz. Ama sondaki cümlede ülke olarak çoğu kişinin istemediği ve karşı çıktığı bir cümledir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı