- Katılım
- 11 Mayıs 2016
- Mesajlar
- 3.662
- Çözümler
- 6
Dava aç.
Neye açacak hesap alım satımı yasak ne diye açacak davayı? Kendisi suçlu bile bile almış parayı da hesabı almadan yollamış hiçbir şey yapamaz.
Dava aç.
Avukata vereceği para 120 TL nın 1000 katı.Dava aç.
Geçmiş olsun kardeşim. Şimdi duşa gir çevir musluğu en soğuk tarafa sonra yıkan.120 TL'lik bir hesap satın alacaktım. Bir yanlışım oldu evet ilk parayı ben gönderdim ve sonra para gelmedi ayağı falan yaptı. Discord üzerinden konuşuyorduk.
Nasıl çözebilirim veya bilişim suçu sayılır mı?
Sayılırsa nasıl suç duyurusunda bulunabilirim?
En kısa kaç gün sürer?
120 TL'lik bir hesap satın alacaktım. Bir yanlışım oldu evet ilk parayı ben gönderdim ve sonra para gelmedi ayağı falan yaptı. Discord üzerinden konuşuyorduk.
Nasıl çözebilirim veya bilişim suçu sayılır mı?
Sayılırsa nasıl suç duyurusunda bulunabilirim?
En kısa kaç gün sürer?
Bunu hesaba katmıştır bence ama denemekte fayda var.Sahte belgeler var ona yazin ekran goruntusu alin atin korksun belki verir.
Allah Allah neden öyle oldu acaba? Yasal mı peki hesap satışı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.