LordxVader
Hectopat
- Katılım
- 14 Aralık 2020
- Mesajlar
- 2.661
- Çözümler
- 24
Büyüdüğünü sanıyor.Sınıfta sigara içmeyi, alkol almayı, yaşı yetmediği halde araba kullanmayı aşırı cool gören bir arkadaşımız var.
Büyüdüğünü sanıyor.Sınıfta sigara içmeyi, alkol almayı, yaşı yetmediği halde araba kullanmayı aşırı cool gören bir arkadaşımız var.
Akciğer toz torbasına dönünce anlaşılır bazı şeyler. Boş verin. Birisinin kendine zarar vermesine üzüleceğinize sevinin. Içmemesi gerektiğini biliyor. Daha ne yapasınız ki?
Yaşlar ufak![]()
![]()
Kendi olsun yeter.Hocam sevinilir mi hiç o bizim çok kıymetli bir arkadaşımız ona gerçek cool olmayı göstermemiz lazım.
14.
Kendisi gerçekten cool oluyor mu?
4-5 tane kız arkadaşı "ooohh erkek yiaaa" deyip arabasıyla kendilerini gezdirmesini istiyorsa cool olmuştur. Sigara içerken şekil pozlar vermesine kızlar alev atıyorsa cool olmuştur, vesaire vesaire... Ama bu sadece lise hayatı boyunca geçerli olacak, ileride akciğerleri temizlenmemiş süpürge filtresinden hallice, karaciğeri alkolden iflas eşiğine gelince, ehliyetsiz araba kullanırken birinin hayatını elinden alınca görür cool olmayı.İyi geceler sevgili sosyal üyeleri. Sınıfta sigara içmeyi, alkol almayı, yaşı yetmediği halde araba kullanmayı aşırı cool gören bir arkadaşımız var. Kendisi gerçekten cool oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.