Temiz kurulum ile KMSpico anakart dahil her yerden silinir mi?

Berk_7

Decapat
Katılım
30 Mart 2021
Mesajlar
147
Makaleler
1
Çözümler
1
Bilgisayarımı geçen sene internet Kafe'de format attırdım, KMS pico ile Windows etkinleştirilmiş. Yaptığım Defender taramasında KMSpico'yu buldu ve sildi bir süre sonra KMSpico programının etkinleştirdiği Lisans'da bitti ve yenilenmedi. Slmgr /xpr komudunu kullandığımda "Windows bildirim modunda" bildirisini de alıyorum fakat, pek emin olamadım. USB ile kurulum yaparsam KMSpico %100 ihtimalle anakarta gömülmüş olsa bile temizlenir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Videonun basinda zaten guvenlik duvarini devre disi birakmak diyor. Yonetici olarak calistirma sacmaligiyla devam etti. Ayarlara giriyor. "kalici" ve "ücretsiz" sacmaligini soyledi. Avast anti(!)virusunu kullandigini soyledi. Devam etmeme gerek yok, tamamiyla virus.


Orijinal pico sunuculari 2018'de kapandi.
Yani şuan orjinal KMSpico ile yapılsa bile virüs olur mu?
 
Benimki de retail olarak gözüküyor fakat formatla gitmiyor.
Burada sondaki kısımda eğer kalıcı ise sorun yoktur diyor. Benimki kalıcı hocam ve KMS vs. yazmıyor baştaki komutu girince gelen ekranda da. Fakat videoyu çeken kişinin antivirüsü kapatın vs demesi hala beni şüphelendiriyor.
 
Antivirüsü kapatın

Anahtar kelime, programi kurdurmasiyla kilit acilmis oluyor, RAT virusunuz hazir. Afiyet olsun, videoma like atmayi unutmayin. İmhhhh.
Dual Boot yapmadan oyun oynayabileceğim Linux tarzı güvenilir işletim sistemi yok mu başka

Unix var fakat gerek yok bence. Linux'ta Dual boot farz degil ki, kur gitsin.
 

Geri
Yukarı