1 Şubat'tan itibaren ekmek 4 TL'den satılmaya başlanacak

Darqx

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
3.968
Makaleler
3
Çözümler
9
Artan maliyetler karşısında ayakta durmakta zorlanan İstanbul’daki fırıncılar, 1 Şubat’tan itibaren bazı bölgelerde ekmeği 3,5-4 TL arasında satmaya başlayacak. Fırıncılar önlem alınmazsa fiyatların 5-6 liralara çıkacağını söylüyor.

İstanbul’da son ekmek zammı 10 Kasım 2020’de yapılmış, 230 gram ekmeğin fiyatı 2 TL’den 2,5 TL’ye çıkarılmıştı. Ancak artan maliyetler üreticileri zorluyor.

Kaynak.

Sofraların vazgeçilmezi temel gıdamız olan ekmeğe zamlar gelmeye devam ediyor, yakında sadece 1 adet ekmeğe 4 TL vereceğiz gibi görünüyor. Bir de bir hatırlatma yapmak isterim, bundan bir kaç ay önce sosyal medyada ekmek 3.5-4TL olacak diye söylentiler çıkmıştı ve buna yalanlama gelmişti, böyle bir şey olamaz diye söylenmişti resmi yerlerden. Ama maalesef bu gidişle olacak gibi görünüyor.
 
Artan maliyetler karşısında ayakta durmakta zorlanan İstanbul'daki fırıncılar, 1 şubat'tan itibaren bazı bölgelerde ekmeği 3, 5-4 TL arasında satmaya başlayacak. Fırıncılar önlem alınmazsa fiyatların 5-6 liralara çıkacağını söylüyor.

İstanbul'da son ekmek zammı 10 Kasım 2020'de yapılmış, 230 gram ekmeğin fiyatı 2 TL'den 2,5 TL'ye çıkarılmıştı. Ancak artan maliyetler üreticileri zorluyor.

Kaynak.

Sofraların vazgeçilmezi temel gıdamız olan ekmeğe zamlar gelmeye devam ediyor, yakında sadece 1 adet ekmeğe 4 TL vereceğiz gibi görünüyor. Bir de bir hatırlatma yapmak isterim, bundan birkaç ay önce sosyal medyada ekmek 3.5-4TL olacak diye söylentiler çıkmıştı ve buna yalanlama gelmişti, böyle bir şey olamaz diye söylenmişti resmi yerlerden. Ama maalesef bu gidişle olacak gibi görünüyor.

4 TL'ye ekmek mi olur be.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı