Discord'da tehdit edilmek

"tm" dedikten sonra onları 0.75 saniyeliğine sersemletiyorsun. Ondan sonra sana birazcık daha küfür ettikten sonra "napim" diyerek 2 saniyeliğine susturuyorsun. Eğer allahına küfür ederlerse "tm hawlisin" diyip onları 5 saniyeliğine kışkırtabilirsin.
Gül geç. TC'ni bulsa ne olur bulmasa ne olur? Hiçbir şey eskisi kadar basit değil artık. Ayrıca sana yapılan bir siber zorbalıktır. Ailene bunun bilgilendirmesini yap ve şikayette bulun.
Aklıma "bi hacker gelmiş tc kimliğimi adresimi şifremi falan söylüyor e ***ram ben bunları zaten biliyorum" videosu geldi.
 
Bunlar kaldimi ya hayattan hiçbir beklentisi olmayan hiçbir vasfı olmayam insanlarla sadece dalga geçip korkutmaya çalışan kişiler.
Reis kim ki bunlar aynı sunucuda vs duruyorsun gül geç boş ver engellersin olur biter hiçbir şey yapamaz.
 
Siber zorbalığa uğruyor diyorsunuz, bir tuşa basamıyor mu bunu engellemek için?
Anlaşamıyoruz sanırım. Basabilir, evet bu bir seçenektir. Fakat şikayet de edebilir ve evet bu da bir seçenektir. Neden fikrinizi illa bu yapılması gerekir, engellesin geçsin tarzında zorla kabul ettirmeye çalışıyor gibisiniz anlamadım.
 
Bullylik karşısında uzaklaşmak ve fazla o konu hakkında düşünmemek hayatına devam etmek en iyi çözüm olur senin için.O davranış onların kötülüğündendir.Yani fazla takma değmez:)
Zorba ve bully kelimeleri aynı harf sayısına sahip. Gelen lık-lik eklerinin harf sayıları da aynı. Neden %94,45'i Türkçe kelimeden oluşan bir cümle içinde gereksiz bir şekilde İngilizce kelime kullandığınızı merak ettim. Açıklar mısınız?

Bir şey yapamaz. Asıl korkması gereken o. Eğer sen ona argo kelimeler yazmadıysan düzgünce konuştuysan şikayet ettiğinde korkması gereken o olur.
 

Geri
Yukarı