İlk defa disiplin cezası alacağım

Arkadaş hatasını anlamış işte. Neden iyi olmuş diye uzatıyorsunuz?

Konudan sonra internette biraz daha baktım sanırım alacağınız ceza sadece kağıt üstünde olacak ve sicile işlenmeyecek.
Hatasını anlayan herkes cezasız mı kalsın? Tabii ki cezasını çekmesi lazım.
 
Bu hareketi ileriki senelerinde hiç bir eşya için yapmanı tavsiye etmiyorum, şu an hangi sınıftasın bilmiyorum ancak lisede bu yaptığın hareketin sadece disiplinle sonlanacağını da sanmam.
 
Çevremden bazı kendini bilmişler toplaşarak gidiyorlar kırtasiyeye. Ya hayır git başka şey yap. Milletin malını niye çalıyorsun. Bir de hep bahaneleri şu olur "şimdi yapmayacaksak ne zaman yapacağız" bir liseli olarak ben bile utanıyorum bu kişilerden. Ayrıca haketmişsin.
 
Hırsızlık, sahtekarlık ve aynı düzeydeki tüm suçlar kişinin siciline işlenmektedir. Fakat ilköğretim diye mevduatta ekstra maddeler var mıdır onu bilemiyorum ama "cezanın hafifletilmesi" tarzı şeyler olacağını zannetmiyorum. Ortaokul son olarak, akli dengeniz yerinde ise, suçun cezasını çekeceksiniz.
 
Arkadaşlar selamünaleyküm, orta sonum ilk defa ceza alacağım sanırsam neden aldığımı söyleyeyim ergenlik hatası diyeyim :D Kalem uç falan çalıyordum sonra yakalandım hocamız da disiplin üyesi (bilmiyorum ne deniliyor) çok korkuyorum. Arkadaşlar bir taktik verseniz kalemlerin hepsini verdim ama (bir 10 kalem falan ediyor) hala hocaya söylüyorlar ne yapmalıyım sizce?
İyi olmuş :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı