Ideapad Gaming 3 5600h 3050 Ti laptop alınır mı?

Bütçe
14000
Herkese merhaba, arkadaşıma oyun odaklı bir laptop arıyoruz bir süredir. Forumdan tavsiye üzerine gördüğüm bir laptopta karar kıldık ama almadan son bir kez danışmak istiyorum. Daha önce almış olan var ise fikirleri neler veya aynı fiyat aralığında daha iyi bir seçenek mevcut mu?

Almayı düşündüğümüz laptop: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k200k2tx-pm-HBC00000BDM1X

Kesinlikle alınır hocam. AAA kalitesinde oyunları oynamanız da mümkün. Oyun performansı en üst düzeyde olmayacaktır fakat oldukça tatmin edici bir performans vereceğine emin olabilirsiniz.
 
Ben 1 haftadır kullanıyorum buz gibi PC bayağı güzel. R5 4600H ve GTX 1650 Ti modelini 1 senedir kullanıyorduk kardeşimle o da iyiydi bu mükemmel olmuş hem soğutma hem panel geliştirilmiş. Klavye RGB o da bayağı hoşuma gitti iyi PC ya F/P.
edit: bende ram alıcam ama daha önce almadığım için bilmiyorum ne alacağımı sen alırsan bana da yazar mısın?
 
Son düzenleme:
Sizi üzmek ya da kırmak istemem ama taşınabilir olarak kullanım amaçlı ve arada sırada oyun açıp arkadaşlarımla keyif almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz ama yüksek performans beklentisine girip alırsanız üzülebilirsiniz.

Çok boş konuşmuşsunuz kusura bakmayın ama. Şöyle bir durum var: Bu bilgisayarlar oyun oynatmasa piyasaya sürülmezler. Bu sistem de gayet bütün oyunları en en yüksek grafikler olmasa da açar. 3050 alacak arkadaş zaten 3090 performansı beklemiyordur ve oynayacağı oyunları da biliyordur.

Ben 1 haftadır kullanıyorum buz gibi PC bayağı güzel. R5 4600H ve GTX 1650 Ti modelini 1 senedir kullanıyorduk kardeşimle o da iyiydi bu mükemmel olmuş hem soğutma hem panel geliştirilmiş. Klavye RGB o da bayağı hoşuma gitti iyi PC ya F/P.
Edit: Bende RAM alacağım ama daha önce almadığım için bilmiyorum ne alacağımı sen alırsan bana da yazar mısın?

RAM modelleri farklıdır. Sizinkinin içindeki RAM'lar daha düşük MHz'de çalışıyor olabilir. Ayrıca konu açarsanız yardımcı olurlar.

Tercih meselesi ama MSI marka cihazlara bakabilirsiniz. Sonuçta laptop yani pek yüksek performans veremezler masaüstü sistemler gibi.

MSI'ın bu bütçedeki laptopları iyi değil + MSI olunca yüksek performans mı verecek? :D
Ek olarak fiyat aşırı iyi hocam kaçırmadan alın hemen. @Mujo Corhamzic
 
Yakın bir zamanda tanıdığıma aldık bu bilgisayarı şuanlık okul ve FIFA 22 için kullanıyor bilgisayarı. Kurulumlarını bizzat kendim yaptım. Çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Isınma problemi yok cihazda. RAM takviyesi yapmanı öneririm.
 
17 bine 3060 ı var hepsiburada da ama tabi tercih beklenti meselesi. Ama tabi aradaki 2 3 binlik farka deger mi bilmem ben 1650ti 3050 ti derken 3060 li bi sistem aldım vramdan falab dolayı.
 

Geri
Yukarı