Ne demek dostum para kolay kazanılmıyorWat ne oluyor
Çok teşekkür ederim abim
Ne demek dostum para kolay kazanılmıyorWat ne oluyor
Çok teşekkür ederim abim
Atana rahmet hocam wat frekans tatmin etmez ama kronik sorun duymadım hatta tatminkar bir laptop.
Hocam doğru söylüyorsun 5500u artık yavaş yavaş bitmeye başladı. 5600h seçimi arkadaşın kullanım ömrünü en az 1 sene uzatır.Lenovo'da ne gibi sorunlar duydun cok merak ediyorum. Sen sorun yasadin diye model sorunlu olmuyor maalesef.
Model bile ayni degil. Buyuk ihtimalle kullandığın eski bir Lenovo modeli.
Islemci olarak daha zayif, sogutma olarak da daha zayiftir.
U ibareli islemciler oyun icin degil is icindir. Cok guclu olmayan, cok guc cekmeyen islemcilerdir.
Ölü piksel ışık sızması şikayeti görmedim daha.Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Birazdaha araştırayım düşüneyim bari. Gerisi kaderine
Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Birazdaha araştırayım düşüneyim bari
Valla lenovodan soğuttunBakalım kaderine artık neler olacak
Abi hangi oyunlar oynuyorsun genelde ayarların ve fps değerlerin nasıl peki..Ölü piksel ışık sızması şikayeti görmedim daha.
Ayrıca bahsettiği pil bitmesi %1-2 anca oluyor ve bir sorun yok.
Rahatlıkla alabilirsiniz.
Bende R74800H 1650Ti olan modeli var.Abi hangi oyunlar oynuyorsun genelde ayarların ve fps değerlerin nasıl peki..
Teşekkür ederim abıBende R74800H 1650Ti olan modeli var.
Sizin alacağınız model daha iyi.
Ama aldıktan sonra 8GB daha RAM eklemeyi unutma.
Performans da sorun olmasında gerisi okey abi.
Teşekkür ederim abı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.