5600H 3050Ti Lenovo Ideapad Gaming 3 alınır mı?

Atana rahmet hocam wat frekans tatmin etmez ama kronik sorun duymadım hatta tatminkar bir laptop.

Lenovo'da ne gibi sorunlar duydun cok merak ediyorum. Sen sorun yasadin diye model sorunlu olmuyor maalesef.
Model bile ayni degil. Buyuk ihtimalle kullandığın eski bir Lenovo modeli.

Islemci olarak daha zayif, sogutma olarak da daha zayiftir.
U ibareli islemciler oyun icin degil is icindir. Cok guclu olmayan, cok guc cekmeyen islemcilerdir.

Lenovo'da ne gibi sorunlar duydun cok merak ediyorum. Sen sorun yasadin diye model sorunlu olmuyor maalesef.
Model bile ayni degil. Buyuk ihtimalle kullandığın eski bir Lenovo modeli.

Islemci olarak daha zayif, sogutma olarak da daha zayiftir.
U ibareli islemciler oyun icin degil is icindir. Cok guclu olmayan, cok guc cekmeyen islemcilerdir.
Hocam doğru söylüyorsun 5500u artık yavaş yavaş bitmeye başladı. 5600h seçimi arkadaşın kullanım ömrünü en az 1 sene uzatır.

Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Birazdaha araştırayım düşüneyim bari. Gerisi kaderine

Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Birazdaha araştırayım düşüneyim bari

Valla lenovodan soğuttun 😁 Bakalım kaderine artık neler olacak
Ölü piksel ışık sızması şikayeti görmedim daha.
Ayrıca bahsettiği pil bitmesi %1-2 anca oluyor ve bir sorun yok.
Rahatlıkla alabilirsiniz.

@494722 %100 sRGB, %72 NTSC'ye esitmis.
Arada soyle bir fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok teşekkürler gece gece bir şey öğrendik sayende 👍 Arada ki canlılık farkı epey belli oluyor ama yan yana durunca anlaşılıyor. Normalde player üzerinden ya da doğrudan radeon üzerinden doygunluk+canlılık arttırdığın zaman pek fark kalmaz zaten.

@494722 %100 sRGB, %72 NTSC'ye esitmis.
Arada soyle bir fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performans da sorun olmasında gerisi okey abi
Bende R74800H 1650Ti olan modeli var.
Sizin alacağınız model daha iyi.
Ama aldıktan sonra 8GB daha RAM eklemeyi unutma.
Teşekkür ederim abı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı