Okulumdaki garip arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek fark ispiyoncu olman. Bu yüzden dışlanıyorsun emin ol.
Hocam anama sovene de Allah razı olsun diyemem.
Zaten sahsima yapılan şeyleri soylemiyorum ama aile bireylerine yapilirsa soyluyorum.
 
Artık kızlar bile küfür argo ediyor o kadar normalleşti ki, 2014 yıllarında bir kişi Allah'a küfür etse linç yerdi şimdi bak sokakta Discord'ta her yerde Atatürk'e Allah'a küfür eden dolu, öyle arkadaştan bir şey olmaz peşlerinden koşma bence.
 
Hocam anama sovene de Allah razı olsun diyemem.
Hocam size diyene siz de deyin ama bunu sertçe bir şekilde söyleyin. Bir daha da yapmaması konusunda uyarın. Evet küfür kötü bir alışkanlık ancak siz onu ispiyon etseniz ona bir zarar gelmeyecek ve size yapmaya devam edecek.
 
Hocam size diyene siz de deyin ama bunu sertçe bir şekilde söyleyin. Bir daha da yapmaması konusunda uyarın.
Bir kere hakaret ettim beyin yoksunu diye 10 kisi sikayete gittiler.
 
Beni hep düşündüren bir olay var, sorun bende mi yoksa onlarda mı anlamadım.🧐

Olay şu:
Okul arkadaşlarım genel olarak iyi insanlar. Bu sene hepsi garip davranıyor ama ben normal davranıyorun diye hepsi beni elinden geldigi kadar beni dışlıyor(1 tanesi hariç). Hatta arkadaşlarım beni kullaniyor demek daha dogru (1 tanesi haric). Bu arada tum bu bahsettiklerim o 1 tanesi (kankam) hariç.

Garip garip derken şoyle garip; birçoğunuz agzimiza bile almaktan cekindigi seyleri agizlarina aliyorlar anaya sövenler, kardeşe bacıya sövenler, . Ve garip olan şu bunların bir kısmı benim cok yakin arkadasimdi. Ve normal insanlardi. Karantinada ayarlari kacmis ondan eminim.

Ve ben bu tarz lafları sevmiyorum diye, sınıf ortasında insanların üzerine atlayıp meydan dayagi atmalarindan hoslanmiyorum diye şu an 1'i haric hepsi bana karsi soguk. Soguk olmayi gectim beni cikarlarina gore kullaniyorlar.

Tenefuslerde hepsi beraberken ozellikle beni ayri tutuyorlar, beni yanlarına almıyorlar falan. Sebebi benim kufretmemem falan. Ekstra garibi mi ne?
Ben sinifta bana kufredenleri ogretmene soyleyen biriyim. Biri o kufreden arkadasima kufrederse bana "onu ogretmene soyle!" diyerek direk beni kullaniyorlar.

Tenefuslerde kendimi cok yalniz hissediyorum, cunku kufretmiyorum, meydan dayagi atmiyorum, meydan dayagi atmalarini engelliyorum diye!

Ben mi anormalim onlar mı? Sınıfta en insancıl davranan sayılılardanım ama bu yuzden her turlu aktivitede beni disliyorlar.

Icimi dokmek istedim :D

En saygın duruş efendiliktir. Efendi olduğun sürece kimse seni takmaz veya seninle uğraşmaz. Sende aynı bunun gibisin yani Efendi bir insansın. O arkadaşlarını takma, neredeyse her sınıfta vardır bizde de olduğu gibi.
 
Son düzenleme:
Valla hocam anama soverse bal gibi de ederim.
Garip olan baskasi onlara kufrettiginde bana soyletmek istemeleri.
Daha öncesinde çizginizi belli ederken üstünlüğünüzü kurmanız gerekiyordu arkadaş ortamında ama olan olmuş sonuçta.

Buradakilere pek dikkat etme, asosyal olur çıkarsın.
Lise, adam akıllı sosyalleşmenin başlangıcıdır, anın keyfini çıkarmak gerekiyor lise zamanında.
 
Sende söv da da git döv. Dövemiyorsan kavga başlamayacak şekilde ona hasar ver. Hafif bir yumruk ne bileyim...
Sınıfın en celimsiziyim, mantikli ama o hafif vurmanin geri donutunde 1 gun karin agrisiyla geziyorum :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı