Günde her branştan deneme ve bir genel deneme çözerek devam et. Son gün bir şey yapma. Biraz kafanı dinlersin. Sonrası Allah'ı kerim.
Benim tahminim bu yönde. Büyük ihtimalle de böyle olacağını düşünüyorum.Yarın kitapçığı açınca göreceğiz bakalım. Ortalama bir sınav bekliyorum.
Günde her branştan deneme ve bir genel deneme çözerek devam et. Son gün bir şey yapma. Biraz kafanı dinlersin. Sonrası Allah'ı kerim.
Kaç net bekliyorsun?Sınav yarın.
Sınav hasirtdibilekbord diye selam verdi. Bayağı zor geldi bana.
Sınavda matematik orta-zordu. Herkesin yapabileceği 5-6 soru vardı. Diğerleri orta-zor kıvamındaydı. Türkçe de aynı şekilde. Sosyal kolay-orta. Fen orta seviyede idi.
Kaç net bekliyorsun?
Sosyaldeki tek sıkıntılı bilgi sorusu coğrafyada lavın oluşturduğu yer şekilleri ile ilgili olandı.Sınav nasıldı iyi geçmiştir umarım. Bir kişi sosyal zordu demiş sorular açıklansın da bakayım ne sormuşlar.
Vallahi öyle oldu. Gördüğüm bazı sorular 345 TYT matematikteki aynı kalıp soru idi sayılar değişmiş şekilde.(Borç Sorusu) Bu soruyu soru bankasında çözerken yapamamıştım. Çözümü izlemiştim ama kafamda oturmamış pişman oldum@Abdullah_Kadir sanırım sınav dediğim gibi geldi.
Sosyal MSÜ'ye göre bir tık kolaydı. Ama TYT sosyal kadar da kolay değildi.Sınav nasıldı iyi geçmiştir umarım. Bir kişi sosyal zordu demiş sorular açıklansın da bakayım ne sormuşlar.
1-Kurultay hakkında yorum sorusu.Sınav nasıldı iyi geçmiştir umarım. Bir kişi sosyal zordu demiş sorular açıklansın da bakayım ne sormuşlar.
Bunu mantık yürüterek yaptım ben. 3'ü 19. yüzyılda 1'1 15. yüzyıldandı.3-Islahat sorusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.