Değil hocam. Değil ne yazık ki. Bu fiyat çok pahalı. Dışarıdaki tonla firma bundan çok daha ucuza, sizi kendilerine bağlamadan daha yüksek hızda ve kalitede bağlantı sunarlar.24 megabit olarak anlaştım normal değil mi?
Değil hocam. Değil ne yazık ki. Bu fiyat çok pahalı. Dışarıdaki tonla firma bundan çok daha ucuza, sizi kendilerine bağlamadan daha yüksek hızda ve kalitede bağlantı sunarlar.24 megabit olarak anlaştım normal değil mi?
Değil hocam. Değil ne yazık ki. Bu fiyat çok pahalı. Dışarıdaki tonla firma bundan çok daha ucuza, sizi kendilerine bağlamadan daha yüksek hızda ve kalitede bağlantı sunarlar.
Yeni modem aldınız mı anlaşma yaparken?Neyse olan oldu!
Hayır TurkNet Altyap'ın varsa VDSL olarak 100 Mbps verebilirdi bu fiyata.
Alt yapın GigaFiber'SE düşük bir ihtimal GigaFiber olması 140 TL'ye 1000 Mbps download 1000 Mbps upload veriyor.
AKK ve kota yok ayrıyeten.
HayırYeni modem aldınız mı anlaşma yaparken?
Neyse olan oldu!
Taahhüt yeni başladıysa cayma bedeli olmaksızın ayrılabiliyor olmanız lazım. Yada cayma bedeli gerçekten aşırı düşük tutar. Hani cayma bedeline 200-300 lira verip, aylarca yapacağınız 40ar liralık zarardan dönmek bence çok daha mantıklı. TurkNet gibi bazı firmalar, hattı taşıtana cayma bedelinin bir kısmını bile karşılıyor.Neyse olan oldu!
anlaştığınız şirket nedir?
Bizim burada 10Gbps veriyor ama pahalı iyi mi?
Nerede oturuyorsun merak ettim galiba ISS'nin serverinin üstüne çıkıp kabloyla bağlandın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.