VAC-BAN Yemiyorlar!

Alfirk

Kilopat
Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
1.131
Çözümler
1
Artık dayanamıyorum, çok sinirliyim. Yaptığım tek spor bu, en sevdiğim tek oyun bu. Yani bu kadar seviyorken bu oyunu bu duvar hileleri neden ban yemiyor?

Ya kayıt alıyorum, kayıt üç ay önce. Yoldaşta legit falan da oynamıyor, açık açık izleyerek oynayan bir adam hala VAC yememiş ya! Sisten vurmalar, kusursuz timingler açık açık izliyor ama ne o ne de diğerleri kullandığı halde üç aydır VAC yemiyor.

Benim kuzen bile arada sırada (noobluğu tutunca) açıyor ya duvar hilesini, ne kadar yok dese de var biliyorum, 1.5'ten bu yana bu sporu oyunu oynayan biriyim. Kimin ne olduğunu biliyorum ama VAC yemiyorlar.

Aşırı sinirleniyorum. Bekleyin, ben de açacağım diyorum ama sevdiğimden yapamıyorum.

Adamı raporlamak da suç. Çok sık adam raporluyorum diye sadakat puanım düşüyor, daha çok hile geliyor. İyi, güzel, raporlamayalım babam ya. OF!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hileciler yüzünden o kadar bıkmıştım ki. Takımıma gelen hileciden hileyi alıp bir sonraki oyunda banlanmak için çatır çutur vurup ban yedim bilerek. Oyunu da bıraktım böylece. Kafam rahat artık. :D
 
Valorant'ta da hile var:D
En azından bana denk geliyor.

Ban yemeyen hileci görmedim bugüne kadar zort diye gidiyor hesapları merak etme. Bana bile belki 10 kere hilesin dediler rankım plat ve kötü oynuyorum yani. Her gördüğünüze hile demeyi bırakın :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür oyunlar da hep hile var. Hilesiz bir oyun görmedim. Sanırım en son 5 sene önce oynadım. O günden beri ne özledim, ne de bu tür oyunlara ilgi duydum. Hikayeli ve strateji oyunlar kâfi benim için. Bir tane de MMORPG oynuyorum yıllardan beri, o yeterli. CS ve PUBG'de dahil olmak üzere, ücretsiz olduktan sonra zaten iyice battı. E-Spor denilen şey 3-4 sene eski gürledi, artık böyle şeyler de pek kalmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı