500 GB Sony Garantili PS4 Mü Yoksa 1 TB İthalatçı Garantili PS4 Mü?

KranosChara

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2014
Mesajlar
566
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
İthalatçı garantili ya bozulursa yada bir sorun ike karşılaşırsam ilgilenirler demi. İlk kez bir konsol alıcam pek bir bilgim yok bu konularda.
İthalatçı garantili demek garantisi aldığınız yere ait demektir. Mesela ben Kahraman Konsol'dan ithalatçı garantili aldım. Eğer bir gün bozulursa PS4'üm Kahraman Konsol'a göndereceğim onlarda tamir edilebiliyorsa ederler ama olmazsa yenisiyle değiştirirler.
 
Yakınımda CarrefourSA var.


İthalatçı garantili ya bozulursa yada bir sorun ike karşılaşırsam ilgilenirler demi. İlk kez bir konsol alıcam pek bir bilgim yok bu konularda.
Yani eurasia garantili almani tavsiye ederim bide bu konulardan pek anlamiyorum demissin atiyorum eurasia li alirsan her yerde zaten sony var goturur bi bayisine verirsin yada aldigin yere goturursun onlar sony e verirler. Bu konularda sony cok rahat bi firma yapmaya calisirlar olmazsa fazla ugrasmayip sana sifirini gonderirler ama bi eurasia garantisiz yerden alirsan satici zara girmemek icin elinden geleni yapar geciktirdikce geciktirir yapamassa yenisini bile yollamaya acizdir . Bu yuzden eurasiali al derim rahat rahat gonderirsin servisebide isi bilen adamlar sonucta . Kusura bakma uzun oldu insallah aciklayabilmisimdir [emoji4]
 
@OmarPS33 Yazım yanlışların olduğu için alıntılamıyorum. Neyse demişsin işte satıcı zarara girmemek için geciktirir diye. Kardeş sen adamın hizmetini bilmeden ona iftira atıyorsun şuan. Ben desem ki sen tam bir yalancısın, bu arkadaşa inanmayın desem hoşuna gider mi? Elinde hiçbir kanıt yokken gerek yok yani satıcının böyle şeyler yapacağını garantilemeye.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı