Cumhurbaşkanı olsanız ilk ne yapardınız?

Düzgün bir eğitim ve caydırıcı cezalar ile değiştirilebilir bunlar hep halkın cahilliğinden kaynaklanıyor.

Caydırıcı cezalarla değişse şeriatın kol gezdiği orta doğu ülkelerinde bu durum düzelirdi. Halkın cahil olmayan kesiminde de yeterince sapkınlık mevcut. Sapkınlığı sadece sapıklık olarak algılamayın. Bunların hepsini köklü olarak değiştirmeniz için 1 nesili tamamen bu şekilde eğitmeniz gerekir ki bu da ortalama bir insan ömrü kadar süre gerektirir.
 
Caydırıcı cezalarla değişse şeriatın kol gezdiği orta doğu ülkelerinde bu durum düzelirdi. Halkın cahil olmayan kesiminde de yeterince sapkınlık mevcut. Bunların hepsini köklü olarak değiştirmeniz için 1 nesili tamamen bu şekilde eğitmeniz gerekir ki bu da ortalama bir insan ömrü kadar süre gerektirir.

Şeriatın kol gezdiği ülkeler de de cahillik halkın her kesimine yayılmış durumda. Ülke de iyi bir eğitim verilseydi etraf tecavüzcü dolmazdı. Elbet halkın düzelmesi çok uzun sürer ama sonuç olarak gelecek nesillere daha iyi bir toplum bırakmış oluruz ve 100 yıl bile sürse buna değer bence.
 
Konya'yı şeriat ülkesi yapardım, bütün şeriatçıları ve müslümanları oraya toplardım. Girişleri ve çıkışları askeri denetim ile 7/24 denetlettirirdim. Din isteyen, şeriat isteyen orada yaşasın. Konya harici hiçbir şehirde din ve inanç özgürlüğüne izin vermezdim. Herkes seküler olmak zorunda olurdu. Camiileri ahır yapardım. Ülke ekonomisini işin ehli kişilere verirdim ve ekonomik dev olmak için bütün gücümüzü ekonomi üzerine harcardık. Dış ülkelerle aramızı iyi tutar ve pasaportumuzu itibarlı hale getirirdim. Sığınmacıları Suriye'ye zorla gönderirdim ve sınırlara askeri dizerdim. Seküler olan insanlara yaşanılacak bir ülke sunardım, seküler olmayanlara ise iyi hayat şartları sunmazdım.

Bu saydıklarım Orta Doğu'da hiçbir zaman olmayacak çünkü bu benim ütopyam.
 
Ben her alanda üretim yapmaya çalışırdım.
örnek
(Silahlar, yiyecek teknolojik ürünler.)

Tüm mültecileri atardım.
Uygurlar hariç(tüm göçmenleri atardım.)
İdamı geri getirirdim.
Eski hükümeti çok sert bir biçimde yargılardım.
Diyaneti işlerini kapatırdım.
DKAB dersini kaldırırdım.
Laikliği geri getirirdim.
 
Hazinenin büyük bir kısmını üretim gücü yüksek alanlara (fabrikalar, atölyeler vb.) yatırıp bunların aktif kullanılması ve istihdam sağlanması adına çalışmalar yapardım.
 

Geri
Yukarı