15 yaşında astral seyahat yapmak mantıklı mı?

Eğer astral seyehat diye bir şey olsaydı teknoloji daha da gelişmiş olurdu, sonuçta zaman da yolculuk olarak adlandırılıyor. Eğer astral seyehat diye bir şey olsaydı üstte dediğim gibi uykudayken bedenimiz bizden çok kez ayrılmış olurdu zaten.
Mesaj kasmak için güzel bir sohbet olsa gerek.
 
Ya ne zamandır astral seyahat i araştırıyorum ve afedersiniz ama bir *** anlamadım. Birisi doğru düzgün açıklayabilir mi lütfen? Nedir bu meret.

Hocam uykuda iken ruhumuz göbekten bağlantımız dışında vücut dışında oluyor. Bazı insanlar 'güya' bu bağı koparıp zaman ve mekanda ileri ve geri gidebildiklerini iddia ediyorlar.
 
Ya ne zamandır astral seyahat i araştırıyorum ve afedersiniz ama bir *** anlamadım. Birisi doğru düzgün açıklayabilir mi lütfen? Nedir bu meret.
Ruhunu bedenden ayırıp bilincin açık bir şekilde istediğin yere gidebiliyorsun tarzında saçmalıklar. Kendine bakarsan aklını kaçırırsın, şunu yaparsan cinler musallat olur falan diyenler de var da işte, inanırsan.
 
Gerçek olup olmadığı kanıtlanamayan bir şeyin mantıklı olup olmadığını Technopat'ta sorgulamak :D
 
15 yaşında astral seyahat yapmak mantıklı mı? Zarar verir mi musallat olurlar mı?
Geçen bir Astral yaptım sorma. Burdan bastım Norveç'e gittim, Sonra İsveç, Felan derken, 4-5 kişi benim kolumu bacağımı kırdı. "Siz kime şekil yapıyorsunuz lan" dedim "Kim nereye seyahata çıkıyorsa Kendi Astralını" dediler ve gittiler. Sonra ruhum bedenime geri döndü ve bende kendime bir söz verdim "Bundan sonra heryere kendi aracımla gideceğim". Sen sen ol Astral seyahata çıkma. Çok masraflı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı