Technopat moderatörlerinde dehşetül vahşet bir ego var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakınız bu konu güzel bir örnek. Moderatörler sanki ben konuyu bir soru sormak için açmışım gibi başlığı düzenlenmişti. Aslında fark ettiğim bir tesadüfü insanlara göstermek için açmıştım. Konudaki mesajlara da bakabilirsiniz, diğer üyeler de soru soruyorum sanmış başlık yüzünden.

Gerekli düzenlemeler de yapılıyor ama bazı başlık düzeltmeleri gereksiz oluyor biraz.

Gördüğüm en alakasız başlık ve içerik uyumlarından birisi. İyi ki benim bu başlığı değiştirmediler yoksa tüm esprisi giderdi.

 
Konunun bu şekilde açılması tüm mod arkadaşları zan altında bırakacağından biraz uygunsuz olmuş olabilir. Ancak verilen örnekler maalesef yaşanıyor ve pek çok kişinin başına da geliyor. Benim de başıma gelen hususlar oldu bir kaç sefer ancak bu demek değil ki herkes 'tü, kaka'. Bu konu ekip tarafından şöyle bir gözden geçirilirse herkes için iyi olur ancak şu modu atın, öteki kalsın gibi bir durum bence gereksiz.
Forumdan şikayet eden kullanıcılar sizi rahatsız ediyorsa forumu bırakabilirsiniz.
Ayrıca pire için de yorgan yakılmaz.
 
Konudan bağımsız ama bu Technopat adminlerinde dehşetül vehşet bir ego var. Birebir tam konuyu özetleyen bir başlık yazıyorum kendince kafasına göre illahaki düzeltiyor değiştiriyor. Mutlaka kendi belirleyecek. Cidden çok garip. Sadece bu forumda var bu saçmalık.
Kesinlikle katılıyorum!.. Mükemmel tespit.👍👍👍
 
Bak, "tamam" diyeceğim bir şey var. En ufak hatada cezalandırıldığımı bilirim, rica ediyorum bakın düzeltilecek mesaj vardır. Yener hocam bir kere mesajımı düzeltmişti, uyarı vermemişti. Hep düzeltin demiyorum ama bir yap iki yap üçüncüde uyarı at.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
  • Gereksiz cezalar.
Cezalara itiraz edebilirsiniz. Eğer haksız bir ceza varsa yönetim tarafından düzeltilip moderatöre gerekli uyarılar yapılır.

  • Konu ile alakası olmayan başlık düzenlemeleri.
Başlıkların belli bir şekilde olması lazım. Bunu düzenlerken başlığın aşırı bozulduğunu düşünüyorsanız rapor sistemiyle belirtip daha uygun bir başlık önerisinde bulunabilirsiniz.

  • Doğru yazdığın halde yanlış kelime banı.
Böyle bir şey varsa da itiraz edip banın kalkmasını talep edebilirsiniz. Hatalı olan banlar kaldırılıyor zaten.

  • İnsan seçmeleri.
İşlem uygulanırken kime uygulandığına bakılmıyor. Kurallara göre davranılıyor. Seçici davrandığını düşündüğünüz moderatörleri de yönetime bildirebilirsiniz.

  • Kendi arkadaşlarını savunmaları.
Böyle bir durumda da yine yönetime bilgilendirme yapabilirsiniz. Kendi arkadaşımız falan fark etmiyor, kurallara aykırı kim davranıyorsa ceza alır.

  • Aralarında gruplaşmalar.
Böyle bir şey de söz konusu değil. Moderasyon ekibi kendi içinde bir bütün ve herkesin belli görevleri var. Herkes birbiriyle iyi geçiniyor ve iyi anlaşıyorlar. İçeriyi bilmeden nasıl bir gruplaşma olduğu ithamında bulunuyorsunuz acaba?

Hepsi böyle değil özellikle yeni modlar artistlik peşinde eskiler baş tacı. :D
Adınızı bile ilk defa görüyorum. Ne zaman artistlik bir hareket yapmışım? Çok merak ediyorum.

Sadece ithamlarda bulunmak hiç hoş bir davranış değil. Eleştiriye herkes açık, herkes hata yapabilir. Hepimiz insanız burada bizim de yanlışımız olmuştur ama bir insana ithamda bulunmakla eleştiri yapmak farklı şeyler.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı