Mining yapmaya devam ediyor musunuz?

3060 Tİ 65 MH/s ? 60'dan fazla olacağını düşünmüyorum.
Hynix vRAM'e sahip 3060Ti'lar 64 üstü MH/s'a çıkabiliyorlar. (%100 LHR kırımı en çok bu kartlara yaradı.)

Kripto alım-satım ya da madenciliği işkenceye dönüşmüş durumda...
Kriptoların kararsız, olumsuz yönden ilerleyişini mi dersiniz, elektriğe yapılan katmerli zamdan sonra tekrar zammın gelebileceği endişesini mi dersiniz; stres, sıkıntı yani. Bakalım nereye kadar gidecek.

Ama demedi demeyin, kriptoların bu adeta çöküşü bir çok kişiyi zengin edecek gibi görünüyor. (6 liradan, 7 liradan toplayanlar, en az 10-15 liradan satacaklardır 😆)
 
3060 ile aylık 700 TL kaziyorum. 110'u elektriğe gidiyor bana kalıyor 590TL. Ethereum tarihi yükseliş sinyalleri vermeye başladı. Bence bırakmayın ben elimde tutuyorum ETH'leri.

Mh düşmemesi için yazılım kullanıyor musunuz? Yapılır mı bu? İş ben bilgisayar alıp günde 8 saat falan mining yaptırmayı düşünüyorum 3060 var aklımda ne dersiniz?
 
Şu an kazanç o kadar düşmüş ki artık elektrik parasına çalışıyor kartlar. Günlük 1 dolara az derken şu an 0.70 dolara çalışıyor. Ben mining'i durdurduğum için kazanların ortalama kazancına bakıp bu sonucu buldum. Mining devri kapanmıştır ETH eski konumuna gelene kadar.
 
Ediyorum hâlâ. Ne zaman elektrik karşılamaz olur o zaman biraz düşünür cepten öderim ya da elektrik faturası kadar Ethereum alarak yatırım yaparım. Eldeki Ethereum'ları sonuna kadar HODL edeceğim bakalım zaman gösterecek her şeyi.

Kredi veya borçla girenler için zor zamanlar gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun, bunaltmasın.
 

Geri
Yukarı