Sizce WD mi yoksa Seagate mi?

  • Konuyu başlatan ckaracar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1B

Marka olarak ikiside aynı kalitede ürün üretiyor. Ömrü biraz şansına ve garanti sürecine bağlı. Seçtiğin modeller arasında da hemen hemen kalite/hız/verimlik farkı yok kadar az.
 
İkiside kaliteli marka'lardır. Ben, şuan yukarıdaki seagate'nin barracuda modelini kullanıyorum. Ne ısı ne de ses problemi var. İstediğini alabilirsin.
 
Ben WD 500 GB Caviar Black kullanıyorum.Genel olarak bir sıkıntım yok ancak her bilgisayarı açışında 1 kereye mahsus kafa atabiliyor.
 
Hocam internette biraz araştırdım Barracuda'yı Caviar Blue ile kıyaslamak doğru değilmiş. Black'e kafa tutan bir HDD imiş. Bence Barracuda.
 
Hocam internette biraz araştırdım Barracuda'yı Caviar Blue ile kıyaslamak doğru değilmiş. Black'e kafa tutan bir HDD imiş. Bence Barracuda.

Nedense yinede Barracuda 8 TL daha ucuz. Vatan yanlışmı fiyatlandırdı acaba...Bende 2 TB Barracuda kullanıyorum sorun yok aslında. Güzel :D
 
Ne için kullanacağınla ilgili, depolama, sistem diski, SSD+HDD ikilisi için ve kullanım şekline göre hepsi değişir. Ama illa seçenekler o iki model ise aynı görevleri yerine getirmek için üretildiler.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı