BDDK büyük ihtimal açıklama yapacaktır, paranızı iade alırsınız yüksek ihtimal.Merhaba. Papara'nın bu sabah kapandığını gördüm ve içeride 4bin TL'm var, tam da monitör için biriktiriyordum. Para ne çekiliyor, ne atılabiliyor, ne harcanabiliyor, bu düzelecek mi ne olacak param içerde mi kalacak?
BDDK fintech'lere bakıyor mu da?BDDK büyük ihtimal açıklama yapacaktır, paranızı iade alırsınız yüksek ihtimal.
BDDK Fintech'lere bakıyor mu da?
kral yani paramı alabilirmiyim sence çok moralim bozulduBDDK yetki ve görevleri arasında şu maddeler yer alır: Menfaat sahiplerinin haklarının korunması; finans kurumlarının işleyişini tehlikeye sokarak ekonomiye zarar verebilecek her türlü faaliyeti önlemek, kredi sisteminin sağlıklı işleyişini sürdürmek için gerekli kararları ve önlemleri almak ve uygulamak.
Kaynak: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Nedir? Faaliyetleri Nelerdir?
Papara gibi olanlara bakıyorum.
BDDK'nın açıklamasına bakman lazım, alırsın çok yüksek ihtimal.kral yani paramı alabilirmiyim sence çok moralim bozuldu
Benim aklımda daha çok bankalarla ilgilendiği kalmış. Epara kuruluşlarına Merkez Bankası bakıyordu, yetkilendirmeyi o yapıyordu.BDDK yetki ve görevleri arasında şu maddeler yer alır: Menfaat sahiplerinin haklarının korunması; finans kurumlarının işleyişini tehlikeye sokarak ekonomiye zarar verebilecek her türlü faaliyeti önlemek, kredi sisteminin sağlıklı işleyişini sürdürmek için gerekli kararları ve önlemleri almak ve uygulamak.
Kaynak: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Nedir? Faaliyetleri Nelerdir?
Papara gibi olanlara bakıyorum.
malesefki herşeyden bıtkım artık yaMuz Cumhuriyeti.Diğer ülkeler uzaya bilimsel araştırma için astronot gönderiyor, balistik füze, atom bombası falan üretiyor. Biz de böyle discord kapatıyoruz, papara kapatıyoruz işte. Böyle çok gelişiriz. Ezik ligindeyiz ülke olarak. Yazık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.