PC'den PS5'e geçilir mi?

PS5 oyun anlamında tamamen geçilir fakat kötü bir PC olması lazim. Benim yabancı bir arkadaşım var PS5 tüm oyunlarını oynuyor kotü bir PC'de var onlarda programları kullanmak için.
 
PC özellikleri nedir?
İkisini de kullanana biri olarak PC diyorum.
Son PS Plus ile PS4 5 bütün oyunları oynarsın.

Bence PS5'in ömrü o kadar uzun olmayacak. Belli bir süre sonra sorunlar çıkartmaya başlayacak. PS5 Pro tanıtılınca unutulacak gibi hissediyorum. Belki ileride PS5 Pro alınabilir.

Evet 30 milyon satan konsol mu unutulacak.
 
Playstation 5 konsolun oyun arşivi daha geniş. PC'de daha çok oyun vardır elbette, ama bunların %80 kötü bence. PS bu konuda çok daha tutarlı. Ayrıca PC'de online olmadığı zaman pek sarmıyor gibi. PS5 alın ve güzel büyük bir televizyona takın, arkanıza yaslanın, ve keyfini çıkarın chill olmanın :)
 
PlayStation 5 konsolun oyun arşivi daha geniş. PC'de daha çok oyun vardır elbette, ama bunların %80 kötü bence. PS bu konuda çok daha tutarlı. Ayrıca PC'de Online olmadığı zaman pek sarmıyor gibi. PS5 alın ve güzel büyük bir televizyona takın, arkanıza yaslanın, ve keyfini çıkarın chill olmanın :)

Teker teker tüm oyunlarını PC'ye getiren Sony buna güldü.

Zaten PS5 alacaksa oyun fiyatlarınıda göz önünde bulundurması gerekir.

Orada bir sorun yok. Tüm oyunları oynarsın demiş arkadaş o yüzden diyorum.
 
Klasikler geliyor ki? GoW, TLOU, Spider-Man Uncharted. GoW ragnarok bile en fazla 2 yıl içerisinde gelecektir. TLOU 2'de aynı şekilde TLOU1 remake sonrası duyurulur.

Siz 2 yıl bekleyin bende keyfini çıkarayım.
AE88403D-3816-474D-9EDE-3C1E180140BD.jpeg
 

Geri
Yukarı