S21 FE vs S20 FE

Buraktas95

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
1.408
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
S21 FE Exynos 2100 işlemci.
S20 FE Snapdragon işlemci.
İkisi de 256 GB kapasite.

İkisinden birini alacağım fakat çok kararsızım. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer S21 FE tercih edeceksen batarya performansının kötü olduğunu söyleyebilirim. S21 FE kullanıcısı olarak genel olarak memnun olsam da bataryası kötü maalesef.
 
Kendi kullanımımda hep mobil veri ile sosyal medya ve tarayıcı uygulamaları ile 3-4 saat ekran süresi alıyorum ve 1 günü çıkarmıyor. Gün içerisinde çoğu zaman 2 kere şarj ediyorum.
Aa o hiç olmadı. A52 kullanıyorum şuan 1 günü full oyun oynasam bile deviriyor. A20FE alırım o zaman ben
 
S serisine geçmek istiyordum ama pek bir olayı yok gibi
Açıkçası benim S21 FE tercih etme sebebim tasarımı, güncel olması, nispeten diğer cihazlara göre hafif olması, ekran kalitesi ve kamerası oldu. Performansı zaten çok iyi. Cod mobile en yüksek ayarlarda 60 fps veriyor. Ha ama benim gibi Antalya'da 35-40 derece ortam sıcaklığında oynarsanız telefon 10 dakika sonra 47 dereceye ulaşıyor ve daha fazla ısınmaması için performansı biraz düşürerek arada fps düşüşleri meydana gelebiliyor. Bataryasının kötü olduğunu bilerek aldım. Öncesinde Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyordum. Bataryası çok çok iyiydi 8 saati geçen ekran süreleri veriyordu ama diğer özellikleri kötüydü. Yazılımsal problemler, sensör problemi, Iphone 8 den bile kötü çeken kamerası gibi sebeplerden bu cihaza geçtim. S21 modelini de inceleyebilirsiniz. Her ne kadar 4000 mAh bataryası olsa da internetteki videolara ve yorumlara baktığımda S21 FE'den biraz daha iyi ekran süresi verdiğini gördüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı