HD 6870 Sistem Nasıl?

Şöyle diyelim. Zamanında orta - üst seviye bir kart iken aradan geçen 6 yılda performansı bugünkü giriş seviyesi kartlara düşmüştür.
 
Bütün ayarları lowa getirip 30 fps alan bir karta giriş seviyesi denmez de ne denir? Ayrıca 30 fps akıcı oyun deneyimi için değil oyunu oynayabilmek için alt sınırdır. Çünkü daha aşağısı kasma yapar ve oynamanı engeller.

Yanlışın var oyunu oynayabilmek için alt sınır 23 fps'dir. 30 fps ise akıcı oyun deneyimi için alt sınırdır. Full HD çözünürlükte 30 fps veremeyen kartlara giriş seviyesi denir.
 
Alt sınır 25'dir ki bu bile tatmin etmez. En iyisi 30 fps ve üstüdür.

Attığım videoda görüldüğü gibi fps 40'ın altına bile ara sıra düşüyor zaten. Bu da HD6870'in Giriş-Orta seviye bir kart olduğunu gösterir.

Ha yani 30 fps veriyor diye Hd 6850 giriş seviyesi olmuyor demi:D.

6850 ile ilgili tartışmıyoruz sanırım :) 6870 ile ilgili tartışıyoruz ve benchmark'ta ortalama 40 fps verdiği açık bir biçimde görülebiliyor :)
 
Bilende konuşuyor bilmeyen de. Kartı kullanan bilir.Giriş seviyesi kart demek. Sırf vga görüntü almak için kullanılan kararlardır. Neyse zorlama yok herkes kendi doğru larıyla yaşar :)

6850 örnek olarak gösterdim zaten.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı