GameSatış dava açacağını söylüyor

Hocam kusura bakmayın biraz ön yargılı yaklaştım.

Ancak sitenin sözleşmesine bir göz atayım dedim ve her olayda site kendi lehine çeviriyor durumu.

 
Kardeşim kafana takma yok destekten 5K dolar istediler falan boş muhabbetler gibi geliyor. Kafan rahat olsun 4 aydır evine tebligat falan gelmediyse sıkıntı yok. 4 ay olmuş savcılığa vereceğiz falan bilmiyorum çoktan size bildirilmiş olması lazımdı kapat siteyi şu an beklemekten başka yapabileceğin çok bir şey yok.
Olay senin anlattığın gibiyse düşünmene bile gerek yok.
"Koskoca site" destekten sana dava açacagını soyluyor bunu da bir değerlendir bakalım kendince.
Ondan dolayı zaten meraktayim. 4 aydır ne tebligatı sms bile gelmedi. Tek mesaj dahi. Bu klasik bir mesaj oladabilir fakat eğer öyleyse verdikleri gerginlik yeterde artar. 50tllik hesap için 5000 dolar gerçekten imkansız yani çok mantıksız. Bide kim ödeyebilirki bunu ?
 
"Bizi dolandırandan 5000 dolar alırız" gibi bir madde mi koymuslar cıdden aklım almıyor.

Çoluk çocuğu korkutmak için yazıyorlar ancak başını alırlar. Ben de bu mesajı alıntılayan kişiye $10.000 ceza koyuyorum.

Bu tarz sözleşmelerin, maddelerin hukuksal bir geçerliliği yoktur.
 
Hocam kusura bakmayın biraz ön yargılı yaklaştım.

Ancak sitenin sözleşmesine bir göz atayım dedim ve her olayda site kendi lehine çeviriyor durumu.

Yani yeçmiş olsun bana diyorsun...

Hocam bence gidip durumu anlatin ailenize, dava acilsa da acilmasa da. Anlatmaniz sizin icin en iyisi.
Açılmazsa boşuna ailemi tedirgin etmek istemiyorum. Bunu düşünmesinler şimdilik eğer kesinleşirse ozaman bakacağım

Çoluk çocuğu korkutmak için yazıyorlar ancak başını alırlar. Ben de bu mesajı alıntılayan kişiye $10.000 ceza koyuyorum.

Bu tarz sözleşmelerin, maddelerin hukuksal bir geçerliliği yoktur.
Hocam hukuksal bir geçerliliği, ben tüm kişisel bilgilerimi giriyorum siteye resmim dahil. Islak imza olmasada sanalda sonuçta imzalıyorum bu sözleşmeyi. Bence bu yeterli bir sebeptir. Ama umarım böyle birşey gerçekleşmez...
 
Yani yeçmiş olsun bana diyorsun...

Açılmazsa boşuna ailemi tedirgin etmek istemiyorum. Bunu düşünmesinler şimdilik eğer kesinleşirse o zaman bakacağım.

Simdiden anlatin, onlarla konusun durumu. Bir şey olmayacaktir bence, zaten oyun yapimcilari icin illegal bir şey hesap satmak. Davada onlarin oyunu gececegi icin sitenin zararina olur.
 
Buyrun hocam madde.

f) Satıcı satışını yaptığı Ürün'lerin Alıcı'dan haksız bir şekilde geri alınması, Alıcı'nın zarara uğratılması, haksız kazanç sağlanması ve bunlarla sınırlı kalmaksızın alıcıyı mağdur durumda bırakan tüm durumlar için direkt olarak sorumludur. Satışını yaptığı Ürün'lerin garantisi ve doğruluğunun kendisinde olduğunu, aksi takdirde 5000 $ (Beşbin Amerikan Doları) tazminat ödemekle yükümlü olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.
 
Buyurun hocam madde.

F) satıcı satışını yaptığı ürün'lerin alıcı'dan haksız bir şekilde geri alınması, alıcı'nın zarara uğratılması, haksız kazanç sağlanması ve bunlarla sınırlı kalmaksızın alıcıyı mağdur durumda bırakan tüm durumlar için direkt olarak sorumludur. Satışını yaptığı ürün'lerin garantisi ve doğruluğunun kendisinde olduğunu, aksi takdirde 5000 $ (beşbin Amerikan doları) tazminat ödemekle yükümlü olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

Ulan bilmeden nelere imza atıyoruz tövbe tövbe.
 
Ondan dolayı zaten meraktayim. 4 aydır ne tebligatı SMS bile gelmedi. Tek mesaj dahi. Bu klasik bir mesaj olabilir de fakat eğer öyleyse verdikleri gerginlik yeterde artar. 50TL'lik hesap için 5000 dolar gerçekten imkansız yani çok mantıksız. Bir de kim ödeyebilirki bunu?

Kim mesaj gönderdi? Gmesatış'ın resmi mail hesabından mı mail geldi?
 
Hocam hukuksal bir geçerliliği, ben tüm kişisel bilgilerimi giriyorum siteye resmim dahil. Islak imza olmasa da sanalda sonuçta imzalıyorum bu sözleşmeyi. Bence bu yeterli bir sebeptir. Ama umarım böyle bir şey gerçekleşmez...

Değildir. Sözleşmenin kanuna uygun şekilde yapılması gerekir, o sözleşmelerdeki döviz bazında tazminat ödenir denen maddeler hangi yasaya uygunmuş söylesinler merak ettim.

Bunun aynısını diğer siteler de yapıyor gidip "icra" davası açıyorlar evet icra o da $5000 için değil 50-100 TL için.
 

Geri
Yukarı