iPhone 14 Serisinin Kılıfları Sızdırıldı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.503
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iPhone 14 serisi kılıfları

iPhone 14 serisinin Eylül ayında düzenlenecek olan lansmanla beraber resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Yeni nesil iPhone modelleri için heyecanlı geri sayım da bir yandan devam ederken, sızıntılarında ardı arkası kesilmiyor. Son zamanlarda sık sık sızıntı haberleri ile gündeme gelen iPhone 14 serisi şimdi de sızdırılan kılıfları ile yeniden karşımıza çıkıyor. DuanRui adlı bir Twitter kullanıcısı […]

Devamı: iPhone 14 Serisinin Kılıfları Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
iPhone 14 serisi kılıfları

iPhone 14 serisinin eylül ayında düzenlenecek olan lansmanla beraber resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Yeni nesil iPhone modelleri için heyecanlı geri sayım da bir yandan devam ederken, sızıntılarında ardı arkası kesilmiyor. Son zamanlarda sık sık sızıntı haberleri ile gündeme gelen iPhone 14 serisi şimdi de sızdırılan kılıfları ile yeniden karşımıza çıkıyor. Duanrui adlı bir Twitter kullanıcısı […]

Devamı: iPhone 14 Serisinin Kılıfları Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Değişiklik istiyoruz hocam, yeter artık iPhone 11'den beri aynı muhabbet.
 
IPhone'nin Pro olmayan hiçbir tanesi alınmaz.

Neden böyle diyorsun diye sorunlara söyleyeyim. Dışı alüminyum olan hiçbir telefon alınmaz, çok hızlı hasar alıyorlar ve üzerine IPhone'nin yeni ürettiği Pro olmayan modellerin hepsi düşük kalite ekranlara sahip. Yani rahatsız ediyor beni o tarz telefonların Apple tarafından yapıldığını görmek.
 
Son düzenleme:
Max Apple tasarım zeka.

Şaka bir yana bir yandan sıkabiliyor bu şey ama diğer yandan biraz tutan tasarımı değiştirmemek saçma bir şey değil. Samsung da S21 ve S22'de aynısını yaptı, tutan bir tasarımı korudu.
Samsung, sırf tasarımı değiştirmemek adına zaten kısa olan batarya ömrünü bataryayı küçülterek daha vasat hale getirmiş. Ayrıca, o S21 ve S22'deki kamera çıkıntısının etrafında devam eden kasanın metal uzantısı çok keskin formda olduğundan telefon konulduğu yere veya kullanıcıya hasar verebiliyormuş. Sırf bu saydığım nedenlerden dolayı birkaç haftadır almayı düşündüğüm S22'den vazgeçtim; Xiaomi 12 Lite'ı bekliyorum. İşin özü, bir tasarım tuttu diye geliştirmekten vazgeçmek garip; zira S20 fiyaskosundan sonra kalan parça stoğunu (aynı kamera sensörü vs.) S21'de kitlemeye çalışan Samsung'dan bahsediyoruz.
 
Tasarım ve kılıf konusunu es geçerek işlemci kısmına takıldım. 14 ve 14 Plus modelinde A15 kullanmaya devam etmek kimin aklından çıktı? Rakipler yeni işlemcileriyle çıkmaya devam ederken yeni modele 1 yılı geçmiş bir CPU koymak inovasyon mu olacak şimdi?

A13 koysalarmış bari, çevre dostu bir seçim olurdu.

S22'den vazgeçtim; Xiaomi 12 Lite'ı bekliyorum
S22 ile 12 Lite kıyaslanamaz, bence o hatadan dönün derim. MIUI kullanıcısı olarak işletim sisteminin stabilizasyon sorunlarını saymıyorum bile, One UI ile MIUI kıyaslanamazken Lite serisi bir cihaz ile amiral gemisi bir cihazın kıyaslanması hiç mümkün değil.
 
S22 ile 12 Lite kıyaslanamaz, bence o hatadan dönün derim. MIUI kullanıcısı olarak işletim sisteminin stabilizasyon sorunlarını saymıyorum bile, One UI ile MIUI kıyaslanamazken Lite serisi bir cihaz ile amiral gemisi bir cihazın kıyaslanması hiç mümkün değil.
Benim derdim performans vs. değil, işimi görsün sorunu olmasın yeter; zira ne oyun oynarım ne başka bir şey. iPhone'lar çok pahalı olmadığı için sorun çıkarmayacak bir cihaz arıyorum; belki de bunun için konu oluşturmalıyım bilemedim. Yani şöyle söyleyeyim, amiral gemisiymiş veya orta-üst düzey bir cihazmış beni pek bağlamıyor; şık ve sorunsuz olsun kafi.

Belki de Honor 50 alırım, öyle net bir bütçem yok; aşırı pahalı olmadıkça görsel açıdan hoşuma gitmesi önemli.
 
Samsung, sırf tasarımı değiştirmemek adına zaten kısa olan batarya ömrünü bataryayı küçülterek daha vasat hale getirmiş.
Düz 22'nin biraz küçük evet, aynı zamanda S8G1 ve 2200'ün 888 ve 2100'e kıyasla verimlilik olarak biraz daha eksisi var genel gördüğüm şekliyle. Ama 22+'ın pil boyu gayet güzel.
Ayrıca, o S21 ve S22'deki kamera çıkıntısının etrafında devam eden kasanın metal uzantısı çok keskin formda olduğundan telefon konulduğu yere veya kullanıcıya hasar verebiliyormuş.
Şuna sesli bir şekilde haykırarak güldüm. Bırak hasarı, gel benimkiyle dene izin "i"si kalırsa sana vereyim telefonu :D:D:D (Ek olarak sorun varsa alabilirim :D 21+ var bende.)
Nasıl bir kötüleme şeklidir bu ya, trajikomik :D Kim dediyse içtiğinden ben de istiyorum.
S20 fiyaskosundan sonra kalan parça stoğunu (aynı kamera sensörü vs.) S21'de kitlemeye çalışan Samsung'dan bahsediyoruz.
Valla ne yalan söyleyeyim bence bu birebir kitlemek değil çünkü kamera performansı gayet iyi. Hani neden gelişmiyor sorusu yine geçerli, ilerlemek yerine aynı donanımı kullanması bence de gelişim açısından eksi puan ama hani böyle fiyasko bir kamerayı kakalıyor değil, 2100'ün AI kısmıyla birlikte gayet iyi şeyler ortaya koyuyor açıkçası.
 
şık ve sorunsuz olsun kafi.
Yine 12 Lite tercih etmemeniz için bir sebep. MIUI kullanıyorsanız sorun çıkmama ihtimali çok düşük. 5 yıldır kullanıyorum bu arayüzü, güncel cihazlarında da kullandım, alternatiflere yönelmenizi öneririm kesinlikle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı