Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen olmuşsun dost. Buradaki konuşmaların ekran görüntüsünü al. Melih gökçek'in veliahtı olmuşsun. Gerek vizyon, gerek jelibon. O ışık sende. En yakın akp il başkanlığına git zaten gereken değerlendirmeyi yaparlar. 3 aya kalmaz en kötü uzay ajansı'nda müdür olursun.

Sen yeter ki iste :D amacınız tayyip zaten sokakta görsem yüzüne bakmayacağım adama karşı bile algı yaparak iki üç elemanla sözde bize binginlik yapıyorsun. Tek onun değil senin de disleksi sorunun olabilir. En yakın sağlık kuruluşuna başvur. Ülkem için millete forumda ayaklık yapıyordum disleksi çıktı diye gelir konu açarsın iki güne.
 
Disleksi? Vay bee disleksi olduğumu öğrendim, cb yetkileri kısıtlanıyor incelemesinin hala?
 
Hala argüman diyorsun. 45 sayfa ne konuşuldu burada, gidip bir bak.
Son 45 sayfaya sende bakmadın ve burada şu anda yazışan %99'da bakmadı ve bakmicak. Çünkü herkes ne beklediğini biliyor. Boş konuşmanın lüzumu yok. Hala argüman diyorum çünkü karşı argüman sunamayacağını biliyorum.
 
  • Beğenmedim
İfadeler: nih
Her şey bilgisayardan oluşmuyor haklısın ama bu ülkeyi yeteri kadar tam yönetemiyor neymiş de başka yöneten olamaz diyosunuz. Kardeşim denemelerine izin bile vermeyecek kişilersiniz adamı baş tacı yaptınız. Yani hani işe alırken illa tecrübeli isterler diğerlerini denemeler ya şu an o zihniyettesiniz bundan kurtulmanız gerekiyor acilen.

Senin bahsettiğin şu;
Örneğin ailen ile birlikte tatile gidiyorsunuz. Bu sırada içinizden sadece 1 kişinin ehliyeti var. Sen gidip ehliyeti olmayan birini şoför koltuğuna oturtuyosun.
Veya başka bir örnek daha.
Bir cerrahi doktorsun ve kritik bir ameliyat yapacaksın. Sen gidip 5 yıl eğitim görmüş tecrübeli birine neşteri verip ameliyatı yaptırması yerine elleri titreyen bir doktoru seçiyorsun.
 
Sen yeter ki iste :D amacınız tayyip zaten sokakta görsem yüzüne bakmayacağım adama karşı bile algı yaparak iki üç elemanla sözde bize binginlik yapıyorsun. Tek onun değil senin de disleksi sorunun olabilir. En yakın sağlık kuruluşuna başvur. Ülkem için millete forumda ayaklık yapıyordum disleksi çıktı diye gelir konu açarsın iki güne.
Randevu alınsa alıcam da randevu bulamıyoruz dost. Senin akp il başkanı dostlarında bir mesaj atsanda hastanedeki sorunları çözseler (Torpile karşıyım)
 
La Tiktok ne alaka acaba? Mantıklı bir cevap bulamayınca artık telefonunu çıkar yerine ehü ehü bu Tiktokçu diyerek mi savunma yapıyorsunuz.
Tebrik ederim o zaman mantıksızlıkta çığır açtınız.
Henüz aklını kullanmaya vergi gelmedi haberin olsun.
 
Hiçbir şey eski tadını vermiyor sonuna kadar katılıyorum. Buna tek yönden bakmadan açık bir şekilde anlatıcam. Ekonomiden başlayalım. Çok açık bir şekilde bundan 5 yıl önce veya 1 yıl önce bile insanların alım gücü daha iyiydi enflasyon daha düşüktü. Hükümet ülkeyi dinle yönetmeyi seviyor. Cami okuldan daha önemli onlara göre. Devlet okulları o kadar ilkel ki, kendini mafya zanneden kişiler karışıklık çıkarıyordu ve gereken cezayı almıyorlardı. Okullarda her şey eksik çoğunda daha bir laboratuvar bile yok. Her ülkenin yatırım yapması gereken en mantıklı şey okullar olmasına rağmen. LGS'den düşük bir sonuç alırsan zaten kötü olan çoğu okulun arasından daha da kötüsüne gidiyorsun. Okula gidebilmek için 1 yıl boyunca her gün 3 saat otobüs yolculuğu çektim. Müfredat desen daha evrim bile yok. Din kültürü seçmeli bile değil. Toplumumuz okulların bu hali yüzünden düzgün yetişemiyor. Her şey o kadar fazla insanların üstüne gelmeye başladı ki tahmin ederim 10 yaşındaki çocuğun bile gelecek kaygısı vardır (sosyal medya ve diğer şeylerden öğrenip.) Kışın bile durakta 1 saat boyunca otobüs beklediğim oldu. Tarıma bile gerekilen destek verilmiyor. Tüm ülkenin tarıma elverişli olmasına rağmen. İnternet çağında ortalama internet bağlantı hızı da 17, yıl 2022 olmasına rağmen. Yine yıl 2022 olmasına rağmen hala 15 milyon kişinin yaşadığı kenti sel basıyor. Yukarıdakiler ise biz halktan yanayız diye pankartlar asmaktan başka bir şey yapmıyor. Daha bunlar düzene giremiyor. Ayrıca her şeyden kötüsü daha oy verecek birisini bile bulamıyorum. Hepsinin ayrı olarak sevmediğim yanları var. Kimseden umutlu değilim. Gençliğimin diğer ülkelere kıyasla boşa geçtiğini biliyorum. Tüm bunların yanında her şeye rağmen çoğu konuda başarılı olan insanlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekleri kabullenelim, fazlasıyla ülkenin gerisinde bir yerdeyiz.

Ek olarak; Bir kaç yıl önce de bu anlattığım şeyler fazlasıyla vardı. Eskinin tadı da o kadar iyi değildi.
 
Son 45 sayfaya sende bakmadın ve burada şu anda yazışan %99'da bakmadı ve bakmicak. Çünkü herkes ne beklediğini biliyor. Boş konuşmanın lüzumu yok. Hala argüman diyorum çünkü karşı argüman sunamayacağını biliyorum.
Milletin vergisiyle yapılan yolu övüyorsun, altyapı altyapı diye bağırıp duruyorsun fakat İstanbul'u, Ankara'yı yazın ortasında sel götürüyor, ülkenin internet hızı ortalaması 20 Mbps. Hani nerede bu altyapı yatırımları?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı