Şaka falan jelibon Melih'e ne oldu?
İşte rezerv cıkarıyor yer altından hariboları.
Şaka falan jelibon Melih'e ne oldu?
Sen olmuşsun dost. Buradaki konuşmaların ekran görüntüsünü al. Melih gökçek'in veliahtı olmuşsun. Gerek vizyon, gerek jelibon. O ışık sende. En yakın akp il başkanlığına git zaten gereken değerlendirmeyi yaparlar. 3 aya kalmaz en kötü uzay ajansı'nda müdür olursun.
Son 45 sayfaya sende bakmadın ve burada şu anda yazışan %99'da bakmadı ve bakmicak. Çünkü herkes ne beklediğini biliyor. Boş konuşmanın lüzumu yok. Hala argüman diyorum çünkü karşı argüman sunamayacağını biliyorum.Hala argüman diyorsun. 45 sayfa ne konuşuldu burada, gidip bir bak.
Her şey bilgisayardan oluşmuyor haklısın ama bu ülkeyi yeteri kadar tam yönetemiyor neymiş de başka yöneten olamaz diyosunuz. Kardeşim denemelerine izin bile vermeyecek kişilersiniz adamı baş tacı yaptınız. Yani hani işe alırken illa tecrübeli isterler diğerlerini denemeler ya şu an o zihniyettesiniz bundan kurtulmanız gerekiyor acilen.
Randevu alınsa alıcam da randevu bulamıyoruz dost. Senin akp il başkanı dostlarında bir mesaj atsanda hastanedeki sorunları çözseler (Torpile karşıyım)Sen yeter ki isteamacınız tayyip zaten sokakta görsem yüzüne bakmayacağım adama karşı bile algı yaparak iki üç elemanla sözde bize binginlik yapıyorsun. Tek onun değil senin de disleksi sorunun olabilir. En yakın sağlık kuruluşuna başvur. Ülkem için millete forumda ayaklık yapıyordum disleksi çıktı diye gelir konu açarsın iki güne.
Milletin vergisiyle yapılan yolu övüyorsun, altyapı altyapı diye bağırıp duruyorsun fakat İstanbul'u, Ankara'yı yazın ortasında sel götürüyor, ülkenin internet hızı ortalaması 20 Mbps. Hani nerede bu altyapı yatırımları?Son 45 sayfaya sende bakmadın ve burada şu anda yazışan %99'da bakmadı ve bakmicak. Çünkü herkes ne beklediğini biliyor. Boş konuşmanın lüzumu yok. Hala argüman diyorum çünkü karşı argüman sunamayacağını biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.