- Katılım
- 6 Eylül 2020
- Mesajlar
- 2.787
- Çözümler
- 4
"Elalem de 2 bilgisayar mı var?" diyen ve mantıklı düşünemeyen babadan kırması da beklenir.Ya kanka babanda sorun mu var neden kırsın.
"Elalem de 2 bilgisayar mı var?" diyen ve mantıklı düşünemeyen babadan kırması da beklenir.Ya kanka babanda sorun mu var neden kırsın.
Kırar onu tanıyorum, 300 tl ye mouse aldım 1 ay boyunca "benden habersiz nasıl alırsın" "bir mouse en fazla 100tl olur nasil 300 tl verdin" diye kızdı bana. Birde klavye aldım mekanik onu söylemedim.Ya kanka babanda sorun mu var neden kırsın.
Aynısı sizin başınıza gelse siz de ailenizi ikna etmeye uğraşırsınız.
Hocam konu sahibinin babasının fake hesabı olma ihtimaliniz var mı?Bilgisayarda oyun oynamak adına beni bu yaşa getiren ailemi üzmezdim.
Kırar onu tanıyorum, 300 TL'ye mouse aldım 1 ay boyunca "benden habersiz nasıl alırsın" "bir mouse en fazla 100TL olur nasıl 300 TL verdin" diye kızdı bana. Bir de klavye aldım mekanik onu söylemedim.
Ama böylede kardeşimle ben çok üzülüyoruzBilgisayarda oyun oynamak adına beni bu yaşa getiren ailemi üzmezdim.
Hocam konu sahibinin babasının fake hesabı olma ihtimaliniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.