O biraz da size bağlı. Bir akrabamızı biliyorum kediyi yavruyken aldılar çok ouncuydu onların yanında dura dura hayattan bezmiş bur yüz oturdu kedinin yüzüneAma büyüdükce hantallaşıyorlarmış.
O biraz da size bağlı. Bir akrabamızı biliyorum kediyi yavruyken aldılar çok ouncuydu onların yanında dura dura hayattan bezmiş bur yüz oturdu kedinin yüzüneAma büyüdükce hantallaşıyorlarmış.
Bu dediğinizi görünce içimi bir korku kapladı. Araştırdım. Doğrudan verdiği bir zarar yokmuş. Ama bunlar lazer ile oynamıyormuş. Lazeri avlamaya çalışıyorlarmış. Mesela bir fare oyuncağını fiziksel olarak yakalayıp tutabiliyorlar. Ancak lazeri tutamıyorlar. Bu yüzden abartılı olmaması lazımmış. Rahatsız hissettirebiliyormuş. Hatta anksiyete sorunu bile olabiliyormuş. Şimdi almasam mı diye düşünmedim değil.Lazer, kediler için tehlikeli olabilir diye hatırlıyorum. Bir araştırmanızı öneririm.
Erkek, ama Behlül ismini pek beğenemedim. Biraz daha böyle yaygın olmayan, güzell bir isim istiyorum. Mesela kedim beyaz. Beyaz kediler için en yaygın isim "pamuk." Ben böyle yaygın isimler takmak istemiyorum. Aklınıza çok güzel ve yaygın olmayan kedi isimleri gelirse ve önerirseniz güzel olurBihter, dişi ise. Erkek ise Behlül![]()
Paşa olabilir.Aklınıza çok güzel ve yaygın olmayan kedi isimleri gelirse ve önerirseniz güzel olur![]()
Hocam ya paşa çok yaygın. 1 milyon kedi gördüm paşa isimli.Paşa olabilir.
Bu dediğinizi görünce içimi bir korku kapladı. Araştırdım. Doğrudan verdiği bir zarar yokmuş. Ama bunlar lazer ile oynamıyormuş. Lazeri avlamaya çalışıyorlarmış. Mesela bir fare oyuncağını fiziksel olarak yakalayıp tutabiliyorlar. Ancak lazeri tutamıyorlar. Bu yüzden abartılı olmaması lazımmış. Rahatsız hissettirebiliyormuş. Hatta anksiyete sorunu bile olabiliyormuş. Şimdi almasam mı diye düşünmedim değil.
Erkek, ama behlül ismini pek beğenemedim. Biraz daha böyle yaygın olmayan, güzell bir isim istiyorum. Mesela kedim beyaz. Beyaz kediler için en yaygın isim "pamuk." ben böyle yaygın isimler takmak istemiyorum. Aklınıza çok güzel ve yaygın olmayan kedi isimleri gelirse ve önerirseniz güzel olur![]()
Hocam ya paşa çok yaygın. 1 milyon kedi gördüm paşa isimli.
Hocam gül gül öldüm. Ama haklısınız, böyle isimli kedi daha önce görmedim.Haydar Abuzer koyun o zaman (!)![]()
"Kartopu" da sanki klasik gibi geldi.Kartopu.
Öncelikle sahiplendiğiniz yavrunun hayatını kurtarmış oluyor ve ona güzel bir yuva veriyorsunuz. Bunun için size teşekkür ederim. Yavru kedi bakımı ile ilgili ayrıntılı yazıyı rehberimde yazdım. Ayrıca sormak istedikleriniz için lütfen etiketlemekten çekinmeyin.Evet, bugünden itibaren aşırı tatlı bir yavru kedim varBembeyaz ve çok masum bir yüzü var. Kedi cins kedi. Bizim bir akrabanın kedisi. Annesinden çok iyi süt emmiş ve 2 aylık. Bize verdiler kediyi. Size bir sorum var, bir kediye bakarken nelere dikkat etmeli? İlk alışma günlerinde ona nasıl davranmalı? Ve onunla nasıl oyun oynarım ve eğlendiririm? Bu arada nazar değer diye resmini atmıyorum
![]()
Teşekkür ederimÖncelikle sahiplendiğiniz yavrunun hayatını kurtarmış oluyor ve ona güzel bir yuva veriyorsunuz. Bunun için size teşekkür ederim. Yavru kedi bakımı ile ilgili ayrıntılı yazıyı rehberimde yazdım. Ayrıca sormak istedikleriniz için lütfen etiketlemekten çekinmeyin.
Rehber: Kedi Sahiplenme ve Bakımı
Merhaba arkadaşlar, Bu yazımda ömrünün neredeyse tamamını hayvanlara iç içe yaşamış biri olarak size kediler ile ilgili faydalı olacağını düşündüğüm bilgilerimi yazmak istiyorum. Birkaç ana başlıkta konuyu toparlamayı düşünüyorum. Uzun bir yazı olacak zira çok ayrıntı vereceğim. Hiçbir yerden...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.