Selam. ASUS TUF Gaming F15 cihazımı yetkili servis olan SMS Infocomm'a yollamayı düşünüyorum. Genel olarak hizmet kalitesi nasıldır? Ortalama kaç gün sürüyor servis işlemleri?
Oraya götürmüştüm. Sorunumu kısa sürede çözdüler.Bir süre Istanbul'dayım. Ümraniye'deki SMS Infocomm'u kastetmiştim bu arada. Ümraniye'deki SMS Infocomm nasıldır peki?
Wi-Fi kartı arızalı, termal macun yenilemesi ve fan temizliği yaptıracağım.Aynı laptopa bende sahibimde sakıncası yoksa neden götürmek istiyorsun.
Servise gittin mi acaba ? Bende garantisi dolmadan bu hafta içinde gidip vermek istiyorum laptopu temizletmek için ama daha önce iyi bi servis tecrübem olmadığı için çekiniyorum.Wi-Fi kartı arızalı, termal macun yenilemesi ve fan temizliği yaptıracağım.
Ben izmirden gidicem de elden teslim etmek istiyorum, kaç gün içinde hallolur acaba? Sen cihazı geri aldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaştın mı ?@Wincowski Açıkçası gittim ve oldukça memnun kaldım. Fazlasıyla ilgilendiler cihazla. (Ümraniye SMS Infocomm)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.