İsrail, Gazze'yi vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi burada bir çok ayıp şeyler (küfür) söyleyebilirdim ama söylemiyeceğim. Allah ıslah etsin.. Suçu günahı olmayan insanların suçu ne ? :(
 
Ya bu konuda diyecek bir şey yok. Bu savaşı kim başlattı, ilk kim kimi vurdu, haberimde yok, bilgimde. Yani Filistin İsrail'ile anlaşma falan yaptıysa onun hakkında da bilgim yok. Ama yani biz müslümansak koruyacaz orayı. Ama sorunda bu zaten. şimdi sen oraya gitsen. O sana sözde kardeş gelen ülkenin seni arkandan vurmayacağı nereden belli. Bu devirde para için kendini öldüren adam var ya (Bu arada o parayı ölünce ahirette kullanacak😁) Hayır yani bunda çoluğun çocuğun suçu falan da yok. Bazen o görüntüleri hatırlayıp yemek yiyemediğim oluyor ama bakıyorsun dilenciye üzerinden 5 ev çıkıyor. Bu nasıl bir iş ve devir anlamadım.


NOT: Bu arada bu konunun bütün sayfalarını elimde çay bardağıyla okudum, akıcı geliyor
 
İsrail kendilerine vaat edilmiş toprakları almak istiyor. Suriye gitti, yakında Filistin'de gider. Bir ara Mısır'da denediler iç savaş çıkarmayı fakat uzun sürmedi. Yavaş yavaş Irak'ta da olay çıkartıyorlar gibime geliyor, geçenlerde Irak'ta yaşanan olayların İsrail tarafından düzenlendiğini düşünüyorum. Vaat edilmiş topraklar arasında Türkiye'nin doğu ve güney doğu bölgesi de yer alıyor. Irak zaten İsrail'in kendi ve kandırılmış Kürt kökenli terör gruplarıyla dolu.

Bunca olayları görünce üzülmüyorum açıkçası. Çünkü Müslümanlar birlik olmasını beceremiyor, kendilerini geliştirmiyor, okumuyor ve bilime değer vermiyor. En azından büyük çoğunluğu böyle. Türkiye'nin bu konuda rolü ne olur bilemiyorum fakat şahsi düşüncem RTE Müslüman rolü oynuyor. O kadar medyaya çıkıp Kudüs kırmızı çizgimiz falan dedi güzel rol yaptı. Sonuç ne oldu! Hiçbir şey, olay unutuldu gitti. O kadar din bağımlısı gözüküyor fakat hiçbiri gerçekçi değil. Ayrıca son 2 yıldır gözüme çarpan birisi var, Süleyman Soylu. Yeni darbe girişiminin ve kurbanı olacak bir adaya benziyor. Özellikle içinde bulunduğu durumlar adalet bakanımızın tabiri ile bu ülkenin değerli bir kıymeti olan bilge Fethullah Gülen'i aratmıyor. Askeri personellerin çoğu Süleyman Soylu taraftarı, akrabalarımdan olsun ya da arkadaşlarımdan. Hangisiyle konuşsam RTE sevmiyorlar fakat Süleyman Soylu için can verirler.

Sanırım Müslüman ülkelerin veya toplumun büyük çoğunluğunu Müslümanların oluşturduğu ülkelerin kaderi bu. Ya da akıllarını kullanamadıkları/kullanmak istemedikleri için varmak istedikleri sonuç bu.
 
10 Filistinlinin öldüğü, +75 kişinin yaralandığı belirtiliyor.

Detay bilmiyorum. Aldığım kaynak;
Ukrayna'da savaş varken 'Savaşa hayır!' diyen, tepki gösteren elemanlar müslümanlar vurulurken nerede acaba?
 
İki tarafıda sevmiyorum, ne yaparlarsa yapsınlar. Onların arasında, Arap severler uğramamıştır umarım.
 
Şu iki ülke gram umurumda bile değil. İkisininde ne halt olduğu belli. Üzüldüğüm tek nokta çocuklar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı