Bakan Akar: 2015 yılından bu yana 35 bin 656 terörist etkisiz hale getirildi

Bu da bir başarı ama eğer 6 milyon mülteci ve ölen insanlarla(sayılarını bilmiyorum) birlikte milyonlarca insanı ülkeden çıkarmak için ciddi bir nüfus gerekmez mi? O zaman düşünürsek 35bin küçük kalıyor sanki ama yinede iyi birşey bu. Merak ettiğim toplam verilen şehit sayısı da belirtildi mi?
 
Şu anki iktidarda güvendiğim tek konu terör olaylarını bitirmiş düzeye kadar gelmesi oldu. Zamanında israil yapımı s/iha'lar kullanıyorduk ve teröre karşı kullanacağımız zaman ilk olarak görüntü israile gidiyor, ardından bize geliyordu. Bu zaman aralığında teröristler Türk askerlerine pusu kuruyordu. Ama şuanki iktidar sayesinde bir çok zırhlı araç, siha, iha, tabanca, tüfek ve daha nicesi millileştirildi. Unutmayın ki, askeri zırhlı araçlar için üretilen motorlar gün geçtikçe başka alanlara yayılır. Araç motorları gibi. O yüzden askeri olarak üretilen her şey halkımıza katkı olarak geri döner.
 
Bu haberi duyunca mutlu oldum. Ama pek inandırıcı gelmedi sizce doğru mudur? Yoksa kafalarına göre mi rakam söylüyorlar?
10-15 sene öncesi ile şimdiki durum aynı değil, eskiden kanlı eylemler yaparlardı ve haberlere konu olurdu.

Şimdi içeride şartlı sığınmacı problemi ve sınırda YPG problemi var.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı