Yaşadığım olaylar

Dostum bir kaç sorum var bunları cevaplarmısın
Bir fısıltı vb şeyler duydunmu?
Silüet tarzı bir şeyler gördün mü?
Üstünde sinir stres varmı?
Yalnız kalmaktan korkuyor musun?

Eğer bunları sadece sen yaşıyorsan kişisel bir musallat vakası yada ailen bunları görüyorsa ailene ve sana büyü yapılmış olabilir bir huddam hocasından yardım al benim tahminlerim bu çıktı.
Boş işler.

Öncelikle teker teker bütün sayfaları okudum ve bazı yazılar ile yaşanan olayların çeliştiğini fark ettim. Kendimce de olsa bana abartı gelen anları ve yazıları anlatacağım.

Giriş: 1- Ev Arkadaşı: Bu yazının en başında bir ev arkadaşının olduğunu ve uykusunun gelip yatmaya gittiğini söylüyor. Ama bu konunun devamında ise evde yalnız kaldığını söylüyor. Eğer bana göre arkadaşı ile kalsaydı ilk gece yaşananları ona sorar veya ilk gece onun yaptığından şüphelenebilirdi. Bu 1. çelişki.


2- Ağustos Ayında Yorgan Örtmek: Arkadaşımız bu yaz günü yorganı kafasına kadar çektiği anda bir durum olduğunu söylüyor. Ama mevsimlerden Yaz aylardan ise ağustos... Yazıların ilerleyen sayfalarında arkadaşımız bir video paylaştı ve adı "Yaşadığım İlk Gece". Peki ilk gece yorgan yok muydu? Arkadaşımız yorganı kafasına çekiyordu ama videoda böyle bir yorgan yok. Yorgan bana göre sıcak tutması vs. için kalın olmalı ama ortada kalın bir yorgan yok. Ama arkadaşımız o anki korku ile de yorgan demiş olabilir ama bu benim kafamda bir saçmalık olarak kalacak.


Video

3- Kedilerin Tepkisi: Kedilerin bir takım sesler duyduğu anda huysuzlaştığını ve hırlamaya başladığını söylüyor. Arkadaşımızın attığı videoda ise kedi herhangi bir tepki vermiyor ve bu durum kedinin uyanık olduğu halde çekiliyor. Garip tarafı ise olay kedinin tam dibinde oluyor.


Video

4- Arkadaşımızın Gece Çektiği Fotoğraf: Arkadaşımız bu yaşanan olaylardan sonra kendini dışarı attığı ve dışarıda iken evinin mutfağının ışığının yandığını söylüyor. Ama fotoğraf başka bir günün başka bir gecesi çekilmiş olabilirdi. Diğer bazı camlara dikkatlice bakarsanız diğer bazı camlarında yandığını görebilirsiniz. Gecenin o saatinde aynı blokta o kadar kişinin ayakta olduğunu sanmam

5- Bacakta Olan Morluk: Arkadaşımız üyeleri ikna etmek için bacağında bulunan morluğu çekiyor ama arkadaşımız dışardaydı. Ve gece bulunduğu yerin karanlık olmasını düşünüyorum ama arkadaşımız attığı fotoğrafta gayet güzel ve ışık alan bir şekilde bacağını çekmiş. Etrafta aydınlatma olduğunu varsayarsak ise bu olabilir bir durum ama olasılık olarak kalacaktır.

6- Eve Girmem Dedikten Sonra Aksiyon Araması: Arkadaşımız ışıkların yandıktan sonra bir daha o eve girmeyeceğini söyledi. Sonrasında ise olaya bir arkadaşı dahil oldu. Arkadaşı ilen konuşmasında eve gireceğini söylemiş. Bence bir korkan insanın ve anksiyetisi olan biri bence girmeye tenezzül bile etmez.




Gelişme: 1- Ortaya Çıkan Arkadaş: Konunun içine ne tesadüf ki DaciX isimli bir arkadaş dahil oluyor. İlk başta konu sahibine "Hocam geçmiş olsun bir aktivite falan yaptınız mı?" diye bir mesaj atıyor. Konu sahibimiz ise gayet rahat bir tavırla cevabını hayır olarak veriyor. Buraya kadar her şey normal ama bundan sonra olaylar yine saçmalanıyor. Konu sahibimiz arkadaşını tanımamış olabilir ama sonradan ortaya bir WhatsApp konuşması çıkıyor.

2-WhatsApp Konuşmaları ve Arkadaşlıkları: Konu sahibimiz, DaciX isimli arkadaşımızı hiç tanımadan ilerleyen saatlerde arkadaşına mesaj atıyor ve arkadaşı saniyesinde cevap veriyor. Buraya kadar her şey normal gözükebilir ama konuşmanın başında konu sahibimiz hemen nick soruyor ve DaciX isimli arkadaşımız ise hemen "Tech mi?" diye soruyor. Asıl gariplik ise burası. Saat gecenin 4'ü ve konu sahibi forumda "tanımadığı" arkadaşına biranda mesaj çekip nickini soruyor ve arkadaşı ise (DaciX) hemen "Tech mi?" sorusu olayları iyice saçmalaştırıyor.

Eki Görüntüle 1487558

Sonuç: 1-Saçmalıklar ve Konuşmalar: Sizce de bu konuşmalar size de garip gelmedi mi? Yazışma saati, birbirlerini tanımayıp olaylara dahil olması, arkadaşına "nick neydi" dediği an DaciX'in "Tech demi?" yazması...

Umarım bu yazdıklarımı güzelce okuyup anlamaya çalışırsınız. Sağlıcakla kalın...
Hocam isminizi derhal UserSherlock veya SherlockHakan olarak değiştiriniz.
 
Dün değil ondan önceki gece saat 3 gibi salondan tak tuk ses geldi oda da kedim vardı ama yine de gidip kontrol ettim kedim uyuyordu. Alla Allah dedim mutfağa oyun oynamaya geri döndüm mutfağa dönerken ayakkabılığın kapağına gözüm takıldı kapak kapalıydı. Arkadaşım uykusunun geldiğini söyleyip gitti bende gittim yatmaya tam gidicekken kapı çaldı. Kim o dedim cevap gelmedi bende mercekten baktım kimse yoktu. Sonra kapıyı iyice kilitleyip salona yatmaya gittim. Tam yorganı çektim ağzıma kadar elektrik gitti mutfaktan sesler gelmeye başladı. 10-15 dakika sonra elektrikler gitti ve güm diye ses geldi bayağı yüksek bir sesti. Korkudan çok fazla titriyordum ve dilim tutulmuştu. Bağırmaya çalıştım olmadı. En son telefonun ışığını açıp sabah ezanına kadar bekledim.

Az bir zaman kala sesler kesildi bende hazırlanıp dışarı çıktım. Öğlen 1 gibi eve geldim akşama kadar hiçbir şey yoktu saat 9 gibi çok ağır bir uyku bastırdı önceki gecenin uykusuzluğuyla beraber. Girdim yatağa bir şey yoktu birden gece 1-2 gibi uyandım tam uyandım elektrikler yine gitti hemen geldi. İçeriden uğultu gibi bir ses yükseldi hemen dindi ardından yine tak-tuk sesler gelmeye başladı. Ardından kedilerim huysuzlaşmaya ve hırlamaya başladı. O sırada elektrikler gitti yorganı burnuma kadar çektim beklemeye başladım tak-tuk sesler kesildi artık gözüm karanlığa alışmıştı ve birden tavandan yere kapkara bir şey düştü yine titremeye başladım ve dilim kilitlenmişti bildiğiniz. Telefonumun ışığını yakıp korka korka yere baktım hiçbirşeycik yoktu ortada. Y

Ere bakarken elektrikler geldi kafamı kaldırdım kitaplığın kapağı hafif aralanmıştı. Hiçbir şey yapmadan hemen yattım. Bu akşamda saat 10 gibi tam yatmaua gideceğim yüksek sesle mırıldanma sesi gelmeye başladı hemen dışarı attım kendimi. Şu anda parkta bekliyorum. Ne yapmam lazım? Eve gitmeye korkuyorum sabaha kadar parkta bekliyeceğim. Kafayı sıyırmak üzereyim.
din hocasını eve çağır dua felan okusun
 

Geri
Yukarı