Otobüs anılarınızı anlatın

elon_muskk

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
1.943
Çözümler
7
Yaklaşık 1 yıl önce sınıfça bir etkinlik için şehirler arası otobüs yolculuğu yapıyorduk. Yolculuk arası bir dinlenme tesisinde mola verdik, bizim gibi mola veren başka araçlar da vardı. Mola esnasında dışarıda bir kız kediyi seviyordu ve ben arkadaşıma şakasına “bazen kedi olmak istersin🙃” dedim ve bunun kızın duymayacağı ses tonunda söylediğimi zannetmiştim lakin böyle olmadı, kız dediğimi duydu ve oradan bana bakarak uzaklaşmıştı. Hala aklıma geldikçe utanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman nikahı basardım. 😎

Bazen Elon Musk olmak istersin.

Otobüste yanımda oturan çok güzel bir kız naber yakışıklı dedi. İyiyim teşekkürler dedim sen nasılsın derken kız kulaklığını çıkardı. Efendim dedi. Bende o anın üzüntüsü ile inecektim de çekilir misiniz dedim. Ulan ne kızdı beeeeeee.
 
Son düzenleme:
Sıkış tıkış otobüste ayaktayız, önümdeki teyze bana mı sulanıyorsun dediydi, sulansam sana mı sulanırım diye yapıştırmıştım lafı fena kızardıydı.
Çok iyi. O anda nasıl böyle şeyler düşünüyorsunuz? Benim aklıma olaydan sonra geliyor.
 
Akşam sularında büyük ihtimalle işten çıkmış orta yaşlı bir abi yorgun yorgun oturuyorken önümde bir anda nedense bana bakarak ayağa kalktı. Ben de bana yer vermeye çalışıyor sanıp geri oturtmaya çalışmıştım. Meğer inecekmiş. Allah'tan adam güleryüzlü birisiydi de terslemedi güldü geçti ama ben utancımdan ölüyorudum imkan olsa direkt 1000 şınav :D
 
Bir gün otobüse bindim Akbil'i bastım ve arka taraflara geçip oturdum. 2 dakika sonra şoför, delikanlı sen kartı bastın mı? Ben görmedim duymadım dedi. "Ne alaka dayı 2.5 TL için sahtekarlık mı yapacağım al bir daha basayım için rahat etsin dedim. Suratım asık ve giderli bir şekilde öne doğru yürümeye başladım. Genç kızlar hayranlıkla beni izliyor, yaşlı teyzeler ve amcalar 'Helal olsun delikanlı çocukmuş' diye aralarında fısıldaşıyorlardı. Tabii ben de gaza geldim ve herkes buraya baksın ulan şahit olun bakın tekrar basıyorum dedim. Otobüste ölüm sessizliği oluştu. Akbili usulca uzattım "yetersiz bakiye" sesi geldi. Otobüsteki ölüm sessizliği yerini kahkahalara bıraktı. Herkes bana bakıp gülüyor ve alay ediyordu. Genç kızlar gülmekten kafalarını camlara vuruyordu. Otobüs şoförü de otobüsü kenara çekti direksiyonu bırakıp yerleri yumrukluyordu hatta bir amca gülmekten kalp krizi geçirip *ldü. Benim de çok zoruma gitti imdat çekiciyle camı kırıp aşağı atladım koşarak kaçtım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı